Török lehet a 27. hős? Egy különös Tweet jelent meg az OW Twitterén

Török lehet a 27. hős? Egy különös Tweet jelent meg az OW Twitterén

Egy korábban titkosított jelentés –melyet most feloldottak– tűnt fel az Overwatch Twitter oldalán, mely újabb nyomot tartalmazhat a 27. hőssel kapcsolatban.

A beszámoló az After-Action Report: Operation "White Dome" fedőnevet kapta és február 22-én jelent meg a közösségi média felületén. A közlemény az Overwatch csapásmérő alakulat egyik akcióját tartalmazza, melyben Reinhardt és Torbjörn megsérült.

"A csapásmérő egységünket az én, Ana Amari kapitány vezetésével Istanbul külvárosába vezényelték, hogy az omnic ellenállás utolsó morzsáit is felszámoljuk. A küldetésben Reinhardt Wilhelm hadnagy, Torbjörn Lindholm főmérnök és Emre Sarioglu közlegény (Private first = megfelel a NATO OR-3 besorolású fokozatának, egyetlen szalagcsík jelöli és gyakoribb az olyan katonák körében, akik az Egyesült Államok Hadseregében egy vagy több éve szolgálnak -a szerk.) vett részt. Egy rutin bevetésnek indult a dolog, melynek során az osztag veszteség nélkül semlegesítette a térségben található ellenséges erőket, azonban Lindholm súlyos, míg Wilhelm könnyebb sérüléseket szenvedett. Reinhardt közbelépése nélkül nagyon valószínű, hogy Torbjörn hadnagyot elveszítettük volna. A főhadiszállásra visszatérvén a terepen mutatott bátorságáért és hőstettéért kitüntetést indítványoznék számára."

Nem világos, hogy pontosan melyik eseményről esett szó. Úgy hangzik, mintha egy múltbeli küldetést részletezne, talán, ahol Torbjörn elvesztette karját és szemét. Ez a tavalyi Overwatch Felkelés előtt történhetett a korábbi képregényből ítélve. Ettől függetlenül lehetséges, hogy egy új esetre utal, illetve feltűnik egy olyan név is, amit még nem hallottunk: Emre Sarioglu.

Ki lehet ez a titokzatos Sarioglu? Mindössze annyit tudunk, hogy az Overwatch alakulatának tagja.

Redditen többen is igyekeztek megfejteni az ő kilétét, de nem nagyon jutott senki előrébb. Török származású katonáról van szó, igyekeztek a nevének betűit is összekeverni, de semmi érdemlegesre nem bukkantak a rajongók. Néhány érdekességet a kommentek között fel lehet fedezni, például, hogy a brazil OW Twitter női karakterként említi meg. Talán, ami sokkal furcsább, hogy egy bejegyzésre még maga Jeff Kaplan is reagált:

Valóban ő lenne az új karakter? Esetleg új képregény közeledik vagy netán egy teljesen új térképet kapunk a játékhoz (Istanbul)?

Az egész teaser bármit jelenthet ezen a ponton, de a következő héten elképzelhetőek további nyomok is, mielőtt a Blizzard végül feltárja előttük miről is van szó.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!