Ingyenesen próbálhatod ki a legújabb Call of Duty-t!

Ráadásul, ha megtetszik a játék, most akciósan megvásárolhatod.

Rengetegen vártunk arra, hogy a Call of Duty széria visszatérjen a második világháborús gyökereihez, ami annyira elnyerte a játékosok tetszését, hogy a Call of Duty: WWII eladási számai az eget ostromolták. Bár a népszerűségnek ára is van, hiszen megjelentek a csaló játékosok, akikkel az Activision és a Sledgehammer párosa igyekszik felvenni a harcot, miközben most hétvégére PC-n ingyenesen elérhetővé tették a játék multiplayer szekcióját. 


Az ingyenes teszthétvégén való részvételhez csak annyit kell tennetek, hogy ellátogattok a játék Steam-es adatlapjára, majd a képek után következő box alatt rákattintotok a "To play the multiplayer free weekend.." kezdetű sor legvégére. Ezután már települni is fog a Call of Duty: WWII, viszont ha nem vagytok biztosak benne, hogy rendesen futna nálatok, akkor még installálás előtt nézzétek meg a hivatalos gépigényt. Ha pedig szeretnétek pár tuti tippet kapni a sikeres elinduláshoz, akkor ezt a cikket ajánljuk. 

Egészen vasárnap este 9 óráig próbálhatjátok ki ingyenesen a játékot, ami ha megtetszett, akkor február 28-ig 35%-kal olcsóbban, azaz 39 euróért (kb. 12 ezer forintért) vásárolhatjátok meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!