Nemsokára láthatjuk a legújabb Battlefieldet!

Már csak az a kérdés, hogy maradnak-e a jól bejáratott világháborús vonalnál. 

Nagy a mozgolódás mostanában a Battlefield háza táján, hiszen az EA és a DICE próbálja felvenni a harcot a játék csalóival, a Battlefield 1 megkapta az utolsó kiegészítőjét és idén ősszel már meg is jelenik a legújabb Battlefield epizód. Ráadásul a kiadóóriás elárulta, hogy saját rendezvényén, az E3-at megelőző EA Play-en már ki is lehet majd próbálni a franchise legújabb darabját és mellette a BioWare-hez köthető Anthem is helyet fog kapni. 

Még idén megérkezik a következő Battlefield játék!

Már tudjuk, hogy mikor vethetjük bele magunkat a legújabb részbe.

Nem is kell már olyan sokat várni az eseményre, hiszen június 9. és 11. között fogják megtartani, viszont egyelőre még elképesztően kevés információnk van a helyszínen bemutatásra kerülő Battlefieldről, amiről valószínűleg a rendezvényhez közeledve fogunk egyre többet megtudni. Továbbá még az is kérdéses, hogy az új rész marad-e a világháborús időszaknál, de mi bízunk benne, hogy ezen azért nem változtatnak, vagy ha igen, akkor csak nyomós indokkal. 


A Battlefield mellett az Anthem is tiszteletét fogja tenni a rendezvényen, ami eredetileg idén jelent volna meg, de áttolták a megjelenési időpontját jövő év legelejére. A sci-fi stílusú akciójáték a fejlesztőcsapat eddigi legnagyobb projektje, ami egyszerre mixeli össze a Destiny és a The Division játékelemeit, de közben kooperatív lehetőségekkel is kecsegtet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!