Bejelentették az idei legnagyobb Riot rendezvények helyszíneit!

Bejelentették az idei legnagyobb Riot rendezvények helyszíneit!

Világbajnokság, MSI, All-Star és a Rift Rivals helyszínei is kiderültek az idei évre. Nem sok minden kerül megrendezésre Európában sajnos!

Idén is megrendezésre kerülnek a már megszokott, ám mégis hatalmas várakozást keltő Riot rendezvények. Nemrég jelentették be az összes helyszínt, igaz egyelőre csak országokat lehet tudni, pontos helyeket, vagy stadionokat még nem. Az viszont biztos, hogy ezt a bejelentést nagyon stílusosan tették meg, hiszen minden egyes rendezvényhez mutatós rajzot is készítettek!

Mint ahogy az Eiffel-toronyból is sejteni lehet, a Mid-Season Invitational, vagy röviden MSI Párizsban kerül megrendezésre, ahol tavaly az EU LCS döntője volt nyáron. A play-in és csoport fázis még az EU LCS stúdióban kerül lebonyolításra, de a végső esemény már Párizsban. Előbbi május 3-6, 8-9 és 11-15 között tart majd, míg a párizsi rész május 18-20.

A tavaly nagy sikert aratott Rift Rivals idén is megrendezésre kerül, ám ahogy azt sejteni lehetett, a tavalyi európai helyszín után idén már Amerika ad otthont az EU vs NA LCS összecsapásának. Az események pedig július 2-8 között várhatóak majd.

A legfontosabb esemény, vagyis a világbajnokság marad továbbra is keleten és a VB-k története alatt másodjára is Dél-Koreába, az e-sportok Mekkájába és egyben a legtöbb világbajnokot adó országba látogat. Idén is 24 csapat vehet majd részt rajta, az egyes állomások pedig Korea különböző városaiban lesznek, míg a záró eseményt jó eséllyel Szöulban tartják.

Az All-Star gála pedig szintén Észak-Amerikába látogat, melynek időpontja december 3-9!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.