+22-es Court of Stars-t solozott le egy játékos

Sokaknak még a +15 is nehézségeket jelent, de ennek a Demon Hunternek a +22 se volt probléma.

Nem rég kezdődött el a Mythic Dungeon Invitational Proving Grounds, de néhány játékos szeret emlékeztetni minket, hogy ezeket a dungeon-öket nem csak csapatban, de akár egyedül is megtudjuk csinálni. Moinee ugyanis végignyomta a Court of Stars-t +22-ön, egyedül, a Vengeance Demon Hunterével. Valljuk be, ez nem semmi teljesítmény még akkor is, hogyha a tank Demon Hunter jól bírja a strapát. Összesen 3 órába és 20 percébe telt a következő affixokkal: Quaking, Bursting és Fortified.

A videó alatt Mionee a következőket fűzte hozzá:

"3 órámba és 20 percembe került és kaptam érte +78 mythic+ pontot, woo! Elég mókás hetet zártam, hiszen jó pár +11-es és +12-es mythic+-t lesoloztam időre, emellett pedig sikerült megcsinálnom egy +22 CoS-t is."

Egyre több sikeres solo raideket és mythic+ dungeon-öket látunk, ami miatt már tényleg látszódik, hogy a Legion tartalmának végén vagyunk. CoS-t 975-ös item levellel, egy Sephuzzal és egy Kil'Jaeden's Burning Wish-sel sikerült végigvinnie. Nem hiszem, hogy a Vengeance Demon Hunteren kívül akárkivel meg lehet csinálni egy ekkora kulcsot, így csak saját felelősségre próbálkozzatok vele, ha nagyon elvetemültek vagytok. De ha kíváncsiak vagytok más runokra is vagy erre a +22-es CoS-ra, akkor nézzetek rá Mionee raider.io profiljára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!