"Oloffal még jobb érzés lett volna megnyerni ezt a versenyt" -JW interjú

A fnatic kiváló AWP-se adott egy szomorúbb hangvételű interjút a francia beIN eSports-nak.

A katowicei döntő több okból is különleges volt a csapatok és a rajongók számára. Sokan az e-sport mekkájaként tekintenek Kölnre és Katowice-re, ami nem is meglepő, hiszen mindkét város már a kezdetek óta otthont adott versenyeknek. A lengyel versenyek híresek arról, hogy néha a technika ördöge közbeszól, de még sosem ért véget egy katowicei kupa sem keserű szájízzel. Ez most sem volt másképp, hiszen az a fnatic, aki pár héttel ezelőtt 2-0-ra kikapott a TyLoo-tól most megérkezett a döntőbe és a világ legjobb csapatával nézett szembe.

"Nagy lépés volt ez afelé, hogy újra elit csapat legyünk" flusha interjú

Wolfi | 18/03/05 09:41 Beszéljünk kicsit a döntő kulcsfontosságú pillanatairól, kezdjük az Inferno hosszabbításában látott adok-kapokkal, hogyan bírtátok a nyomást? Tegnap az IEM Katowice döntőjében csapott össze a FaZe és a fnatic, ami végül a svédek győzelmével zárult és ezúttal nem KRIMZ-nek köszönhette a csapat az aranyérmet, hanem flusha-nak, aki úgy játszott, mintha egy 2016-os fnatic meccset néztünk volna.

De nem csak ez a tündérmese volt komoly beszédtéma, hanem a több évet a fnatic-ban lehúzó Olof is, aki ezúttal az ellenfél gárdáját erősítette. A fnatic végül 3-2-re legyőzte a FaZe-t, így Olofmeister kupa nélkül maradt, míg régi csapattársai és barátai örülhettek a győzelemnek. Persze ez sosem jó érzés egyik félnek sem, a beIN eSports pedig pont erről kérdezte a kiváló svéd AWP-st, név szerint JW-t.

"Magamból kiindulva jó érzés, hogy sikerült legyőznünk Olofot a döntőben, hiszen elhagyott minket a FaZe-ért, de közben azt is tudom, hogy jó döntést hozott, amikor csatlakozott az all-star csapatba. A legjobb érzés persze azt lett volna, hogyha vele nyerjük meg ezt a versenyt. Én, flusha, KRIMZ és olof is nagyon sok mindenen mentünk keresztül együtt, így nagyon fura, hogy nélküle ünnepeltünk a színpadon. Életem mindegyik verseny győzelme vele volt, így tényleg nagyon furán érzem magam, de persze boldog vagyok."

Nyilván Olofot sem hagyták a rajongói és ő is úgy érezte, hogy ki kell magából adja, így tegnap a Twitterre írt ki egy kisebb monológot a versenyről.

"Egy hajszál híján veszítettünk és ez így még nehezebb, de keményen fogunk dolgozni és megpróbáljuk helyrehozni a hibáinkat. Nagyon furcsa érzés a testvéreim ellen veszíteni, de tudván, hogy mennyi mindenen mentek keresztül az elmúlt években, megérdemlik ezt a győzelmet, GG."

Persze az élet megy tovább, a játékosok pedig csapatokat váltanak, így nem meglepő, hogy néha barátságokat kell otthagyni a jobb ajánlat és karrier miatt, de ezt a témát csak ezzel a képpel lehet lezárni:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!