Érdekesség: kiszámolták, hogy olimpikonokat megszégyenítő sebességgel futunk a játékban

Érdekesség: kiszámolták, hogy olimpikonokat megszégyenítő sebességgel futunk a játékban

Konkrétan világrekordokat megszégyenítő sebességgel tudunk futni a pályán, sokszor mégsem elég még ez sem, hogy időben odaérjünk egy knockolt csapattársunkhoz.

Egyesek nagyon ráérnek két ugrás között és olykor olyan dolgokat számolnak ki, amikre a legtöbben nem is gondolnának. Ezúttal a PUBG karakterek futási sebességét vették górcső alá, hogy pontosan milyen távokat is tudunk megtenni a játékon belül.

A végtagok és a járművek sem blokkolják majd lövéseinket az új patch után

Régóta kért változtatás fog bekerülni a héten, de ez még mindig egy picit karcsú.

Mint kiderült, 3 perc 14 másodperc alatt tudunk lefutni egy teljes szárazföldi mérföldet, mely méterre átszámolva 1609. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 12 másodperc alatt futjuk le a 100 métert. Ez önmagában még nem olyan nagy szám, hiszen a jelenlegi világ- és olimpiai rekordot Usain Bolt tartja, előbbit 9,58 mp-el, melyet 2009-ben állított fel, míg utóbbit 9,63-mal 2012 óta. Igen ám, csak a PUBG-ban általában nem 100 métert futunk egy huzamban, van hogy olykor akár a fél pályát is végigsprinteljük, hogy beérjünk a körbe, főleg ha pechesek vagyunk és nem találunk járgányt.

Hosszabb távon már bőven közbeszól az ember fáradása is a valóságban, vagyis minél hosszabb a táv, annál rosszabb a teljesítmény. 100 méternél még tartja magát a valóság, de ezernél már nem. Itt a világrekordot a kenyai Noah Ngeny tartja 2 perc 11,96 másodperccel a férfiaknál, nőknél pedig Svetlana Masterkova 2 perc 28 másodperccel. A mi példánkból kiindulva nagyjából 2 perc és fél másodperc alatt futjuk le ezt a távot, hiszen mi nem fáradunk és megállnunk sem kell. Az egyedüli akadályt maximum a meredekebb domboldalak, vagy épp az ellenségek jelentik, ahol nem árt néha "megpihenni".

Az eredeti mérföldes példára visszatérve pedig még szembetűnőbb a különbség. 1 mérföldnél, vagyis 1609 méternél a valósában a rekord Charles Westhallé az Egyesült királyságból, aki 4 perc 28 másodperc alatt tette meg ezt a távot. Ugyanezt pedig egy PUBG karakter több mint egy perccel jobb idővel futja, mindössze 3 perc 14 másodperc alatt. Természetesen ezeket a sebességeket üres kézzel, vagy közelharci fegyverekkel, pisztolyokkal és gránátokkal érhetjük el, hiszen minden más lassít minket.

Szóval, ha legközelebb nem értek oda valahova időben, akkor valószínűleg az időzítéssel volt gond, mivel ennél gyorsabban hosszú távon egyszerűen emberileg lehetetlen futni, sőt. Hosszabb távon még a földkerekség legjobbjait is megelőzzük, így panaszra nem lehet okunk. Inkább köszönjük meg a PUBG Corp-nak, hogy ennyire nem figyelnek oda a realitásokra, amikor a futásról van szó.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!