Március 23-án két új láda érkezhet a játékba - ezúttal azonban fegyverekkel

Összesen 37 új fegyverskin jön a játékba.

Pontosan 2-3 napja írtunk arról, hogy néhány bányász (–nem; nem bitcoin, inkább adatbányász–) rengeteg új tárgyról számolt be. Ezek a ruhák mellett fegyverskinek is, amik hamarosan tényleg bekerülhetnek a játékba, 2 önálló ládában.

Nem csak új ruhákat, de új fegyverskineket is kibányásztak a fájlok közül!

A bányászokat nem lehet leállítani, ezúttal is összesen 38 ingame tárgyat találtak meg a fájlok között, amiket még nem láthattunk a játékban!

Az egyik ilyen a Triumph Crate nevet fogja kapni és a kinyitáshoz kulcs kell, míg a másikat Raider Crate-nek nevezték el a készítők -előbbihez pedig kell majd a közel 3 dolláros kulcs. Előbbi 18, míg utóbbi 19 fegyverskint fog tartalmazni, ezek túlnyomó részéről már korábbi cikkünkben írtunk. A teljes "listáért" kattintsatok ide, ahol rengeteg skinről már képet is találhattok. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg, ám egyes találgatások szerint erre még kb. 10 napot kell várnunk, ugyanis március 23-án ünnepli az első szülinapját a játék Steames bevezetése -ez pedig egy tökéletes alkalom lenne, igaz?

Én személy szerint nagyon furcsállom, hogy már a PUBG-ben is skinek lesznek és itt is elindul az, ami CS:GO-ban: gambling site-ok és kereskedők (persze ezek már most is voltak, ám így még nagyobb méreteket fog ölteni). Másrészről azonban egy teljesen érthető üzleti döntés, hiszen akár a CS-ből is látszik, hogy amúgy hatalmas kereslet lenne rá, ez pedig nem 100 dollárt hozna a játék fejlesztőinek.

Ti mit gondoltok, jónak tartjátok, hogy itt (is) megjelennek a skinek?

Az eddig felfedett képeket megtekinthetitek a galériában.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!