Egy új fegyver került be a Custom játékokba -Jöhet a Flare Gun

Ahol fellőjük, oda bizonyos idő múlva kapunk egy airdropot -amiért indulhat a harc!

Korábban már írtunk arról, hogy az adatbányászok találtak egy jelzőpisztolyt a játék textúrái között és nagyon úgy néz ki, hogy ez mostanra lett valóság. Ugyanis egy reddit felhasználó ma osztotta meg az egyéni játékokba bekerülő jelzőpisztolyt. Az új tárgyat gyorsan ki is próbálták custom módban, így a képek is onnan származnak.

Maga a pisztoly

Egy revolverhez hasonló pisztoly, mindössze egy tölténnyel. Ha azt fellőjük, akkor egy meghatározott időintervallum múlva érkezik oda egy airdrop, amiben aztán értékes tárgyakat találhatunk. Az pedig még izgalmasabbá tenné a játékot, ha valami extra is lenne benne (a szokásos egy fegyver, lőszer, sisak, esetleg scope mellett). Természetesen a pisztoly sem minden második házban van, ergo elég nehéz lesz találni, ha véletlen egyszer bekerül az éles meccsekbe is. Ha pedig mégis lootolunk egyet, akkor már csak fel kell lőni (ami némi zajjal jár) és meg kell védeni, hogy arra nehogy mások csapjanak le. A jelzőpisztolyt, pedig más kézifegyverek vagy a sawed off helyére vehetjük fel. Emellett a szín is eltérő, mint a hagyományos, ezzel pedig a távolabb lévőknek is felfedjük a pozíciónkat.

Az eltérő színű füst

Persze a játékban még vannak nagyobb prioritású javítanivalók. Rengeteg bug van, a csalókkal is jó lenne valamit kezdeni és néhány tartalombeli frissítés sem ártana, de érdekes, hogy a custom szerverekben már próbálgathatjuk az új tárgyat, olyan, mintha alapból erre, vagyis az e-sport meccsekre lenne kitalálva ez az újdonság.

Ti örülnétek, ha nem csak a custom szervereken lenne bent?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!