Ninja történelmet írt az éj leple alatt -világsztárok és félmilliónál is több néző egyszerre

Ninja történelmet írt az éj leple alatt -világsztárok és félmilliónál is több néző egyszerre

Nemcsak az egyszerre néző közönség rekordját döntötte meg, de több millió rajongóval rendelkező sztárokkal is játszott egy kis Fortnite-ot.

A napokban elképesztő dolgok történtek Ninja-val. Többek közt mostantól minden vasárnap láthatjuk, ahogy a fejlesztőkkel játszik, előtte pedig egy Amerikában híresnek számító rapperrel is tolt pár kört. Ma éjjel viszont egy olyan dolog történt, amire álmában sem gondolt volna, hiszen mint kiderült, Drake, a kanadai rapper nem véletlen követte be őt Twitteren, egyszerűen játszani szeretett volna a világ egyik legjobb Fortnite játékosával. Ez végre meg is történt, Drake pedig könnyedén kipattintotta Twittere Ninja streamjét, és csúcsidőben 630 ezernél is több nézője volt, a Twitch jelen pillanatban legsikeresebb streamerjének.

A stream még jelenleg is fut, éppen 250 ezren nézik, de most már nem csak az egyik legsikeresebb rapperrel, Drake-kel nyomul együtt, hanem egy másik kiváló zenésszel, Travis Scott-al is, akinek leginkább az Antidote és Butterfly Effect című számait ismerhetitek. Emellett a négyes squadnak teljesnek kell lennie, így csatlakozott hozzájuk JuJu Smith-Schuster, aki a Pittsburgh Steelers egyik elkapója. Emellett Lil Yachty, egy másik fiatal amerikai rapper is megkérdezte, hogy tud-e velük jönni majd valamikor.

Természetesen az egyik leghíresebb rapper és köztudott gamer sem maradhatott ki a buliból, ugyanis Post Malone is dobott egy tweetet Drake-re, hogy inkább jöjjön vele PUBG-zni.

Ninja elképesztően jól viselte ezt a hihetetlen nézőszámot és hírverést, de a felesége amikor megtudta, hogy kivel játszik a férje, élete egyik legkomolyabb "fangirl" pillanatát élte meg.

A duok olyan jól sikerültek, hogy pár Victory Royale-al is gazdagodott Drake és Ninja.

Később pedig úgy döntött, hogy megemlíti 600 ezer néző előtt a Twitch Prime adta lehetőségeket és maximum fél perc alatt 1000 feliratkozót szerzett magának.

Őszintén megmondva sosem hittem volna, hogy idáig jut a Twitch és a gamer közösség, de számomra nagyon úgy tűnik, hogy ez csak a kezdet. Hatalmas gratuláció Ninjanak, hiszen a 388 ezres, Dr DisRespect által felállított rekordot nem pár ezer nézővel, hanem közel dupla annyival előzte meg, hiszen a meg nem erősített források szerint 635 ezer nézőnél állt meg a növekedés. Reméljük más celebekkel és zenészekkel is együtt játszik majd, hogy hasonló történelmi pillanatokat éljünk meg. Ha szeretnétek visszanézni ezt az elképesztő streamet azt itt megtehetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!