Koreai források szerint elkezdték tesztelni a régiózárat

Koreai források szerint elkezdték tesztelni a régiózárat

Végre úgy néz ki, sikerült megtörni a Bluehole-t és a jövőben valamikor búcsút inthetünk a kínai csalóknak.

Egy Dél-koreai PUBG oldal szerint a régiózár közelebb van, mint azt gondolnánk. Ugyanis az előző frissítéssel a fejlesztők elkezdték tesztelni, de nem csak a csalók miatt. Bevallom nem tudok koreaiul, így egy rövid angol leírásra kell támaszkodjak.

"A PUBG az előző frissítéssel hozzáadott egy lehetőséget a játékhoz, amivel pár játékot régiózárral engedtek szabadjára, amit azután komolyan megfigyeltek. Ez végül nem csak a csalók nagy részét zárta ki, de 30%-kal kisebb volt a hálózati terhelés és komoly kliens/szerveroldali teljesítmény javulást is hozott. Ezután többször is kipróbálták és végül az egyetlen hiba, ami felmerült a szerver nélküli régiók problémája volt. (Dél-afrika, Közel-kelet) Az ő bajukra még megpróbálnak megoldást találni. Ezenkívül pedig úgy tervezik, ha két különböző régióból csatlakoznak a játékosok egy lobby-ba, akkor véletlenszerűen fogja kiválasztani a játék, hogy hova kerüljenek be. Várakozásaik szerint ez jobb játékélményt, kevesebb laggot és nyelvi problémák nélküli játékot hozna, amit majd tesztelni is fognak a későbbiekben. Ezt pedig legelőször Koreában szeretnék kipróbálni, míg más szerverekre csak ezután kerülhet be. Ezenfelül továbbra is törekedni fognak a lehető legjobb és legfairebb játékélmény biztosítására."

Ezek szerint tehát nem csak a csalók ellen, de a jobb játékélmény és optimalizáció tekintetében is működik a régiózár, amit reméljük minél hamarabb letesztelnek Koreában, hogy akár hozzánk is bekerüljön. A hatalmas pinggel rendelkező játékosokat már megoldották, ha a régiózár is megérkezik, mindenféleképpen sokkal kevesebb csalót láthatunk és a fenti idézet szerint, körülbelül 30%-kal jobb hálózati teljesítménye lesz a PUBG-nak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!