A Florida Mayhem végre már nem csak mémel az Overwatch League-ben

A Florida Mayhem végre már nem csak mémel az Overwatch League-ben

Továbbá a Gladiators is megmutatta, hogy a meglepetés ereje mindennél fontosabb a versenysorozatban. 

Az Overwatch League második etapja ezen a héten már a negyedik fordulóhoz érkezett és a rájátszás közeledtével a küzdelem egyre inkább kiélesedik. Az első versenynapon a két éllovas, a Seoul Dynasty és a New York Excelsior játszott szédületes mérkőzést; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Szédületes meccset játszott egymás ellen a Dynasty és az Excelsior

Sensevida | 18/03/15 19:30 Az Overwatch League második etapja ezen a héten már a negyedik fordulóhoz érkezett és a jövőheti rájátszás közeledtével minden egyes győzelem egyre inkább felértékelődik. 

Szerencsére a második nap is tartogatott izgalmakat bőven, ráadásul született egy meglepetés eredmény is, mivel az egyik páros esélytelenebb tagja meglepetésre behúzta a végső győzelmet. Nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk is a meccsekre!

Shanghai Dragons vs. New York Excelsior

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Shanghai Dragons vs. New York Excelsior | Stage 2 Week 4 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Sajnos a versenysorozat jelenlegi leggyengébb és legerősebb tagjának találkozója semmilyen izgalmat nem tartogatott számunkra és a NYX simát átgázolt az SHD-n és ez még egy igen szép kifejezés arra, ami a meccsen történt. A Dragons ezt az etapot valószínűleg már elengedi és inkább a jövő hónapban kezdődő Stage3-ra szeretnének koncentrálni, ráadásul bejelentették, hogy Geguri március 23-án érkezik az államokba, első meccse pedig a Dallas Fuel ellen lesz április 4-én. Shanghai Dragons vs. New York Excelsior: 0-4.

Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant | Stage 2 Week 4 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Florida Mayhem legutóbbi meccsén hatalmas meglepetésre legyőzte a Dallas Fuel együttesét, azonban a papírforma azt mutatta, hogy a Valla ellen nem sok esélyük lesz. Érdekes módon azonban a Florida sokkal jobban játszott már Hanamurán is, ráadásul Nepal-t is sikerült behúzniuk, miközben a Los Angeles csak pislogott. Hollywood a Valiant-hoz vándorolt, azonban a Mayhem nem követte el ugyan azt a hibát mint az Outlaws ellen és Route 66-on bebiztosították győzelmüket. Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant: 3-1.

Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators | Stage 2 Week 4 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az este legjobb meccsére sajnos hajnalok hajnaláig kellett várnunk, azonban a két csapat olyan találkozót hozott össze, amiért megérte fent maradni. Volskaya alapvetően a Gladiators specialitásának számít és eddig még egyszer sem vesztettek rajta, a Houston viszont kiválóan olvasta játékstílusukat és meg is szerezték a vezetést. Lijiang Tower-en kiegyenlített a Los Angeles, köszönhetően Fissure kiváló tank játékainak, ráadásul King's Row is az oroszlánok bizonyultak jobbnak, mivel be sem engedték az első pontra az Outlaws-t, oldalcsere után pedig támadásuk abszolút lehengerlő volt. Gibraltar-on a Houston sikeresen kiharcolta az egyenlítést és Jiri "LiNkzr" Masalin olyan Widowmaker lövéseket mutatott, amiket tanítani kellene. A mindent eldöntő Ilios rövidebbre sikerült, mint számítottam rá, ugyanis a Gladiators nem kegyelmezett, ráadásul a második helyszínen egy mém kompozícióval sikerült nyerniük, ahol a projectile DPS Hydration Lúciózott, a két Support pedig DPS-elt Sombrával és Tracerrel. Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators: 2-3

Na de térjünk is rá a ma éjjeli mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem - 00:00
  • London Spitfire vs. San Francisco Shock - 02:00
  • Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising - 04:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!