Komoly Fortnite showmeccset tartogat nekünk az E3

Komoly Fortnite showmeccset tartogat nekünk az E3

Nyáron végre kapunk egy Fortnite versenyt, ami nagyon hasonlít majd a PUBG első szárnypróbálgatására.

A Fortnite e-sport része már egy ideje érik és nagyon sokan szeretnék kipróbálni magukat kompetitív környezetben is, de ez egy picit várat magára, ugyanis az első hivatalos verseny –sokkal inkább showmeccs– júniusban, az E3-on lesz. Csakúgy, mint a PUBG legelső megmérettetésén a Gamescom-on, itt is inkább sztárok és streamerek fognak összecsapni a végső győzelemért. Természetesen fele-fele arányba, a 100-as gárda toborzását pedig már el is kezdte az Epic Games, hogy nyárra letudják tisztázni ki tud ott lenni az egyik legnagyobb Gaming Expo-n. A verseny, a Fortnite Celebrity Pro-Am névre hallgat majd és Los Angelesben az E3 valamelyik napján fogják megtartani. A tegnap éjjeli történések után egyáltalán nem lepődnénk meg, ha végül Drake, JuJu, Travis Scott vagy Lil Yachty is megpróbálna megküzdeni a valószínűleg komolyabb streamerekkel, mint a TSM egész csapata, Ninja vagy éppen dakotaz.

Ninja történelmet írt az éj leple alatt -világsztárok és félmilliónál is több néző egyszerre

Nemcsak az egyszerre néző közönség rekordját döntötte meg, de több millió rajongóval rendelkező sztárokkal is játszott egy kis Fortnite-ot.

Az Epic Games nyilatkozata szerint, minél közelebb kerülünk a versenyhez, annál többet fogunk tudni arról, hogy pontosan kik is érkeznek Los Angelesbe, hogy elnyerjék a lehetséges pénznyereményt, de ami fontosabb; elmondhassák magukról, hogy az egyik első Fortnite versenyt ők nyerték Los Angelesben. Ezenkívül pedig érdemes figyelni a híreket a héten, ugyanis hamarosan bejelentenek újdonságokat az első kompetitív szezonról, amiről egyelőre még semmit nem tudunk. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy az Epic Games fejet hajt az e-sport előtt és megpróbál ő is beszállni a Gaming egyik legnagyobb üzletébe. Kíváncsian várjuk végül kik lesznek ott Június 12 és 15 között és vajon hogyan oldják meg az első kompetitív szezont.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!