AWPopoly - avagy megvan mit kérek jövő karácsonyra

Amikor a szeretteid rájönnek, hogy inkább megpróbálják elfogadni, hogy a CS:GO az életed része, mintsem lebeszélnek róla. Az ilyen felfogásnak egy igazi családi élmény lehet az eredménye.

Szerintem a Monopolyt senkinek nem kell bemutatni. Legalább egyszer mindenki játszott már vele, vélhetően pedig sokaknak szép emlékeket vagy éppen bosszús pillanatokat hoz fel. Nemrég egy CS:GO játékos barátnője úgy gondolta, hogy ideje kicsit jobban megismerni a párjának a hobbiját és ezért létrehozta a CS verziót. 

Az utcákat és telkeket felváltották az egyre drágább fegyverek. A legolcsóbbak a sima kések, de van itt Glock, Galil, Famas és a végén már ott figyel a Scar-20. A vasúti pályaudvarok helyét átvették a csirkék, persze mindegyik ünnepi jelmezbe öltözött. A közművek helyét, átvették a bombalerakók. Gyakorlatilag meg lehet venni az A, illetve a B site-ot, nem kell elfoglalni. A meglepetés kártyákat mostantól a láda és a kulcs kártyák jelentik majd. A bábuk a csapatokat szimbolizálják, a házak és hotelek pedig a matricák és a skinek a játékban. Az biztos, hogy simán kipróbálnék egy ilyet, a részleteket a galériában találjátok, amit a képre kattintva értek el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!