Öt mítosz a Fortnite BR harcmezejéről, amivel lehet nem voltál eddig tisztában

Öt mítosz a Fortnite BR harcmezejéről, amivel lehet nem voltál eddig tisztában

Mi történik ha Launch Padra zuhan a supply láda, illetve több hp-t vesztünk, ha knockolt állapotban kúszunk ahelyett, hogy egy helyben maradnánk? Erre és még néhány másik mítoszra kerestük a válaszokat.

A Fortnite világa szépen bővül. Egyre több fegyver és használati tárgy kerül bele, amelyekkel a lehetőségek is folyamatosan nőnek. Lehetőség új stílusú gyilkosságokra, megmozdulásokra, de időnként a fejlesztőknek olyan tárgyakat sikerül kiadniuk, amelyek nagyon sok kérdést vetnek fel arra vonatkozóan, hogy egy-egy speciális szituációban milyen eredményt okoz a használatuk.

iOS-re, Androidra és Xboxra is érkezik a cross platform a jövőben

Már nem csak a PS4-esek tudnak majd együtt játszani PC-s barátaikkal.

Ilyen tárgyak például a Launch Pad, és a Boogie Bomb, melyek közül az utóbbi több alkalommal is kapott már nerfet, olyan mértékig unbalanced volt. Mindkettőnek remek szituációs helyzetei lehetnek, játékosok millióit segítették már hozzá egy-egy winhez, ám fel is merül hozzájuk köthetően néhány kérdés, amelyekre nem árt megkeresni a választ, főleg hogyha még összehozzuk őket a knockolt állapottal is. Vágjunk hát bele!

Mi történik ha knockolt állapotban esünk rá egy Launch Padra?

Szívünk szerint rávágnánk, hogy ugyanúgy kilő minket a világba, ám a szomorú helyzet az, hogy ebben a szituációban az égvilágon semmi sem történik. A karakterünk ugyanúgy térdel tovább egy helyben, mintha csak sima padlóra esett volna.

Na de, mi történik akkor, hogyha az említett két tárgyat összehozzuk, és Boogie Bomb hatása alatt ugrunk rá a Launch Padra?

Az eredmény itt már izgalmasabb, a Launch Pad azonnal megszakítja a Boogie Bomb hatását.

Mi történik, hogyha a supply drop egy Launch Padra zuhan?

A szomorú helyzet az, hogy ez lehetetlen, ugyanis a ládák minden alkalommal a térkép építőblokkjainak peremére érkeznek, nem pedig a közepére, ahova a Launch Padokat letehetjük.

Vajon több életerőt veszítünk, hogyha knockolt állapotban kúszunk nem pedig egy helyben várjuk a segítséget?

A veterán játékosok már valószínűleg tudják erre a választ, de az újoncoknak mindenképp segítség lehet. Egy deka hp-val sem vesztünk többet, hogyha ebben a kényelmetlen szituációban nekiállunk mozogni, ellenben az életerő vesztés sebessége minimálisan felgyorsul, ha sokszor kerülünk knockolt állapotba.

Végül pedig: jelent ránk veszélyt a visszazuhanó nyílvessző?

Ez egy klasszikus kérdés a valóságban található mítoszok között is, hiszen elvégre ami egyszer felmegy, annak vissza is kell jönnie, ha pedig alatta vagyunk, annak csúnya vége is lehet. Na de, a Fortniteban is működik a visszazuhanó nyílvessző effektusa? A helyzet az, hogy egyáltalán nem, ugyanis a nyílvessző nem tér vissza a földre. Kilőhetjük az ég felé, ám 300 méter megtétele után a nyílvessző de-spawnol, azaz egyszerűen eltűnik, tehát sosem fog visszaérni a földre.

Ez lett volna rövid mítosz vadászatunk, reméljük sikerült választ kapnotok néhány olyan kérdésre, amely bennetek is felmerült már.

Hányra tudtátok a helyes megfejtést?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!