ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 10. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 10. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál -9. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, amikről talán nem is tudunk.

Syndra neve eredetileg Sym volt. A nevének és kinézetének van némi hasonlósága Sindel-hez a Mortal Kombat szériából.

Vi tánca nem más, mint a Dougie. Egy kép a képhez vetített verziót a lenti videóban tekinthettek meg.

Riven akkor jelent meg, amikor az első szezon végetért. Riven tánca egy utalás a Water Dance of Braavosra a Game of Thrones-ból.

Zedet talán Shredder ihlette a Tini Nindzsa Teknősökből, esetleg Bi-Han a Mortal Kombatból és/vagy Lord Zedd a Mighty Morphin Power Rangers-ből.001A klasszikus Jax ruházata valószínűleg Garo-tól van a The Legend of Zelda: Majora's Mask-ból.002A God Fist Lee Sin hőskinézetetet a Marvelből kapott ihlet által készítették a fejlesztők, azon belül is az Iron Fist az, ami kísértetiesen hasonlít rá.003Tristana és Teemo közeli kapcsolatban állnak egymással, bár Tristana ignorál minden romantikához fűzödő témát vele kapcsolatban.004

Hextech hőskinézetekkel az alábbi hősök rendelkeznek: Alistar, Anivia, Annie, Galio, Janna, Kog'Maw, Singed, Sion és a legutolsót Alistar kapta.

Rek'Sai az első női Voidborn lény, aki megjelent a játékban.005A Battlecast Alpha Skarner volt az első Battlecast hőskinézet, ami egyben egy utalás a Blade Wolf-ra a Metal Gear Rising: Revengeance-ból.asd

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.