Ami a LoL-ból kimaradt: Morley, the Soul Master

Ami a LoL-ból kimaradt: Morley, the Soul Master

A közösségi fórumok és oldalak tele vannak kitalált karakterekkel, elképzelésekkel, melyek között vannak azért elég ötletesek is.

A League of Legends egy rendkívül felkapott játék, több millió játékossal a rendszerben. Ez természetesen azt is eredményezi, hogy fan artok és egyedi elképzelések is születnek, főleg, hogy maguk a fejlesztők is szívesen várnak kitalált karaktereket, művészi alkotásokat, rajzokat, elképzeléseket, ötleteket és visszajelzéseket.

TÖRTÉNET

Morley egykor egy noxusi tábornok volt, aki ha kellett, feláldozta minden katonáját a győzelem érdekében. Egyetlen elesett embere sem érdekelte, csak Noxus hatalmát akarta növelni bármi áron. Halálát egy Demacia ellen vívott ütközetben lelte. A túlvilág végtelen sötétségében meglátta a parancsára elesett katonák sorvadó lelkeit, akik az ő lelkét akarták darabokra tépni. Morley-t ugyan megtépázták, de végül uralma alá kényszerítette a lelkeket, amiket felhasználva visszatérhetett Valoranra, de már nem akarta Noxust szolgálni. Azért támadt fel hamvaiból, hogy vezekelhessen bűneiért, és magához vegye az elesettek szenvedő lelkét.

A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Rob Blackblade

Rob Blackblade, a Kalandor sosem jelent meg a játékban, most megnéztük, mi maradt meg belőle.

KÉPESSÉGEK

Passzív - Kósza lelkek

Amikor meghal a térképen egy nagy szörny, szövetséges minion vagy hős, egy rövid ideig derengő, kósza lelket hagy maga után. Ha Morley a közelben tartózkodik, a lélek azonnal a nyomába szegődik, de így legfeljebb 6 lélek követheti őt. A boltban Morley megvásárolhat egy fejleszthető tárgyat, amiben további lelkeket tárolhat, valamint növeli Morley varázserejét.

  • A könnyek fiolája (3 további lélek)
  • Az emlékek kulacsa (6 további lélek)
  • A megtisztultak tömlője (9 további lélek)

Q képesség - Repülő barátok

Morley a kijelölt irányba küld egy őt követő lelket, ami varázssebzést okoz az elsőként eltalált egységnek. A képesség nyomvatartásával fokozatosan nő a hatótávolság, az elküldött lelkek száma és sebessége - legfeljebb háromig. Ha egy egységet egynél több lélek is eltalál, átmenetileg lelassul.

W képesség - Áldozat az életért

Morley feláldoz 3 lelket, ezzel a következő három egyszerű támadása gyógyítja őt a varázsereje alapján. Morley ilyenkor megcélozhatja a szövetséges hősöket is, akiket gyógyíthat a maximális életereje alapján, ám ekkor Morley veszít az életerejéből.

E képesség - Lelkekkel kifent kasza

Passzív: Ha Morley-t 6 lélek követi, az egyszerű támadásai további varázssebzést okoznak.

Aktív: Morley feláldoz 3 lelket, így rövid ideig megnő a passzív hatásból eredő varázssebzés és az egyszerű támadások hatótávolsága. Az időtartam alatt a képesség három alkalommal újraaktiválható, amivel Morley egy-egy kaszát hajít a kijelölt irányba. A kaszák az első ellenséges hősig haladnak, aki ezáltal egy jelet kap. A megjelölt egységeket támadva Morley támadási hatótávolságon belülre ugrik hozzájuk. Ha mindhárom kasza ugyanazt a hőst találja el, az áldozat elkábul, Morley pedig közvetlenül mellé ugorhat.

R képesség - Káoszige

Morley huzamosabb ideig megátkozza a kijelölt ellenséges hőst, aki felé megnő a mozgási sebessége. Ha Morley képességgel vagy egyszerű támadással négyszer sebzést mér a célpontjára, a negyedik csapás további varázssebzést okoz, valamint megrémíti az áldozatot. Ha tartózkodik más hős a közelben, a sebzést követően továbbterjed az átok.

Én eltudnám képzelni a karaktert, főleg ha esetleg össze is kötnénk valahogyan Karthussal.

Nektek hogy tetszik?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!