Meddler elárulta, milyen változások várhatóak a 8.7 során

Meddler elárulta, milyen változások várhatóak a 8.7 során

Hősök, rúnák és tárgyak is egyaránt változhatnak, a 8.7-es frissítés során.

Meddler mindig előre közöl néhány információt, szokásához híven, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a közeljövőben. Jelen esetben megtudtuk, hogy milyen hősök, tárgyak és rúnák lehetnek majd az érintettek a 8.7-es frissítés során.

A 8.7-es frissítés egy apróbb frissítés lesz, mert ehelyett most nagyobb fókuszt fog kapni a mid-season patch, mint minden évben. Nézzük, mik szerepelnek jelenleg azon a bizonyos listán.

HŐSÖK

01Swain gyengítésre fog kerülni várhatóan, ugyanis a Q képességét túl erősnek találják. Nagyot is sebez, gyakran is használható és ez elég sok kellemetlenséget okoz. Még gondolkoznak, hogy hogyan lehetne kompzenálni ezt a problémát, jelenleg nem tudják még a pontos megoldást.02Rumble talán végre valahára erősítést kap. A Q és R képesség erősítése sikeresnek fog bizonyulni a 8.6-os frissítés során, de nem biztos, hogy a jelenleg fennálló problémákat teljesen orvosolni tudják ezzel. Úgy érzik, hogy kell Rumble számára még egy kis löket ezen kívül, hogy újra gyakrabban választott hős legyen.03Ahri változtatásai közül nem mindegyik készült el a 8.6-os frissítésre, legalábbis jelen álláspont alapján van olyan, így az egész projekt csúszik ezáltal a 8.7-re. Sajnos a változtatások sokkal több időt vesznek igénybe, mint azt elsőre gondolták, de nem hagyják ennyiben a hőst, dolgoznak az erősségein és gyengeségein egyaránt. Jelenleg több időt tudnak a W képességre szánni, és mivel az még nem állt készen arra, hogy a 8.6-al kijöjjön, így muszáj halasztaniuk az összes változtatással együtt, ami őt illeti, hiszen nem szeretnének félkész munkát kiadni.04A LeBlanc változtatások valószínűbb, hogy a 8.8 során fognak érkezni, mert néhány vizuális effekten is változtatni szeretnének, ami időigényes folyamat. Természetesen próbálnak igyekezni vele, amennyire csak lehet, így vagy a 8.7, vagy a 8.8 során lesz LeBlanc újra ereje teljében.05Kayn esetében olyan változtatásokon gondolkoznak, amik kiegyenlítetté teszik a transzformációs pontok nyereségét a játékidő során. Enyhe buff várható a hősre, hogy Kayn egy kicsit feltudjon zárkózni a lanen a dzsungelben lévő önmagához képest.

TÁRGYAK

A Locket of the Iron Solari az a tárgy, amit szeretnének hasznosabbá tenni, de minden játékra kivetítve. A tárgy jelenlegi problémája, hogy van amelyik játékban túl erős, van amelyik játékban nem ér semmit, van ahol pedig pont azt a szerepet tölti be, amit szántak neki. Jelenlegi tervek alapján a hirtelen nagy sebzést okozó hősök ellen kevésbé lesz effektív, de ezek még csak tervek.

Ott van még a Ninja Tabi, ami nem igazán helyt álló, hiszen a mérkőzések nagy részén jelen van a tárgy, és ezzel még nem is lenne probléma, ha nem juttatná túl nagy előnyhöz használóját. Az biztos, hogy a cipő változtatásokon fog átesni, részletesebben az alábbi cikkünkben olvashattok róla:

Rengetegen panaszkodnak hosszú ideje a Ninja Tabira. Eljött a változás ideje?

Aioween | 18/03/16 13:32Kétség kívül a legerősebb lábbeli, sőt az egyik legerősebb védekező tárgy és mindössze csak 1100 aranyba kerül. Túl sokat kapunk ezért? A többség szerint igen! A Ninja Tabi/Tolvajsurranó mindig is egy elég erős tárgy volt, bár sokáig nem ismerték ezt fel a játékosok.

RÚNÁK

A Manaflow Band vagy gyengítve lesz, vagy pedig átdolgozásra fog kerülni. Jelen állapotában ugyanis túlzottan erős, túlzottan csökkenti a mana használatot, és így előnyt élvez a rúna, a többi egyenrangú ágon helyezkedő rúnával szemben.

A Presence of Mind átdolgozásra fog kerülni, itt már a gyengítés nem jöhet szóba. Néhány hősön túl erős, más hősökön pedig túl gyenge.

Ezeken kívül várhatóak még apróbb változtatások, kisebb balanszok az egyéb rúnákon, gyengítések, erősítések, csak hogy két példát említsünk: a Celerity túl erős, míg az Approach Velocity túl gyenge...stb.

Mit gondoltok ezekről a változtatásokról? Szükség van rájuk? Írjátok meg nekünk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!