Játékokkal, sztárokkal és szórakozással teli lesz a V4, mindenképp látogassatok ki rá!

A V4 Future Sports Festival teljes mértékben ingyenes lesz; miért ne vennél részt rajta?! Tele leszünk nemzetközi csapatokkal, sztárokkal, DJ-kkel, rengeteg szórakoztató programmal, youtuberekkel -ki ne hagyd!

Március 23-án, reggel fél 9-től megnyitja kapuit a V4 Future Sports Festival, a budapesti BOK Csarnokban. Bár a főszerep az e-sporté lesz, így először ezeket nézzük meg, de azért nem csak erről fog szólni az egész rendezvény!

Pénteken és vasárnap a CS:GO lesz többek közt főszerepben, ahol négy kvalifikált, valamint négy meghívott gárda is összeméri tudását. Utóbbiakhoz tartozik a méltán híres Hellraisers, a Virtus.Pro, Mousesports, valamint a FaZe Clan. A kvalifikáltak között pedig az Extatust, az X-Kom-ot, a Dark Tigers és a magyar Game Agents-et láthatjuk. Ha kicsit is érdekel a CS:GO, és szeretnél találkozni Pasha-val, vagy épp Guardiannal, ez a legjobb esélyed rá!

CS:GO mellett lesz League of Legends is, négy kvalifikált csapattal. Itt lesz az eSuba, valamint a Team XD, Lengyelországból pedig az az Illuminar Gaming, ahol még LCS-t megjárt játékos iS akad, Woolite személyében, míg hazánkat a Rift Esports képviseli majd. Ha szeretnél velük találkozni, vagy minőségi meccseket végigizgulni, akkor itt a helyed szombaton, hiszen az a nap a LoL-ról fog szólni.

Pénteken és szombaton a virtuális foci rajongói is örülhetnek, hiszen végig FIFA meccsek lesznek XBOX One-on és PS4-en egyaránt. Ha követed molnargabo munkásságát és szeretnél vele találkozni, akkor itt a lehetőség! Rajta kívül pedig összesen 16-an mérik össze tudásukat a két nap alatt, szóval jut FIFA18-ból is bőven.

Végül, de nem utolsó sorban az e-sport vonalon lesz Clash Royale is vasárnap, ez is egy nap alatt fog lezajlani. Ha szereted nyomkodni a telefonod, vagy csak egy új játékot keresel, amivel elütheted az idődet, akkor ne is menj tovább, tanulj a legjobbaktól!

És hogy ne minden az e-sportokról szóljon, számos más programunk is lesz a rendezvényen. Egyrészt pénteken egy egész napos e-sport konferenciát tartunk számos nemzetközi előadóval. Ha érdekel az e-sport sorsa, akkor ezen a Twitch csatornán követheted!

Zenés programok is lesznek, hiszen fellép a méltán híres TheFatRat, valamint R3hab is. Hazai sztárokból sem lesz hiány, itt lesz Konzolvilág Ricsi, Csecse Attila, Szalay Isti, Unfield, Goodlike, BTurbo, Pamkutya, TheVR, Viszkok Fruzsi Videójáték Zsolti, Paplovag, Zsozéatya, a KD csapat és Rekál. És hogy mit lehet majd velük csinálni? Lesz dedikálás, közös fénykép, közös játék, showműsorok, beszélgetések... -minden, amit csak el lehet képzelni egy ilyen rendezvényen! És ha mindez nem lenne elég, az internet egyik legnagyobb meme karaktere, Hide the pain Harold is tiszteletét teszi szombaton!

Szintén ezen a rendezvényen kerül kiosztásra összesen 9 kategóriában az Év Esportolója díj, melyet egy szakmai zsűri szavazott meg, illetve lesz egy külön közönségdíjas kategória is. Az eredmények már nyilvánosak, ha kíváncsi vagy a részletekre, azokat itt találod.  

Szabadidős tevékenységekből is lesz bőven, kipróbálhatod a lasertag, mászófal, darts, katonai kiképzőpálya, és Teqball is, szóval ha szeretnéd kicsit megmozgatni az ízületeid két izgalmas mérkőzés között, erre is lesz lehetőséged, szóval ne légy rest mozogni is kicsit! Látnivaló is lesz bőven, hiszen szebbnél szebb cosplayeket, valamint művészeti alkotásokat, rajzokat is megcsodálhatunk! 


És arról se feledkezzünk meg, hogy a FarCry 5-ik része az egész világon először itt kerül bemutatásra, vagyis a világon elsőként a magyarok játszhatnak majd vele!

Mindez ráadásul teljesen ingyenes lesz a BOK Csarnokban péntek reggeltől egészen vasárnap estig! Gyere el a helyszínre, ahol egy gyors regisztrációt követően már be is juthatsz a rendezvényre. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a rendezvény kapcsán, itt találsz választ azokra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!





Kövess Minket!