Így kell hatásosan elfoglalni A Main-t Cache-en -VIDEÓ

Így kell hatásosan elfoglalni A Main-t Cache-en -VIDEÓ

3 egyszerű gránáttal nagyon könnyedén tudjuk elfoglalni main-t, ha mi vagyunk a CT oldalon.

Ha a CT oldalon játszunk, akkor néhány gránáttal egészen könnyedén megakadályozhatjuk az ellenfelünk támadását. Most is egy ilyen taktikát szeretnénk nektek bemutani, a helyszín pedig nem más, mint Cache, azon belül is A Main. 

Két aranyérem után mégis marad Golden

Biztosan nagyon jól esik neki, hogy most már nem akarják kirakni a csapattársai, ugye?

Sokszor felmerül bennünk egy meccs folyamán az a kérdés, hogy agresszívan vagy inkább passzívan kellene védeni az adott lerakónkat. Sok esetben a defenzív védekezést választják a játékosok, viszont, ha néha húzunk egy váratlan agresszív támadást, akkor azzal könnyedén meglephetjük ellenfelünket. Ezzel a három nem túl nehéz gránáttal egészen egyszerűen elfoglalhatjuk main-t, ezzel megakadályozva a Terroristák gyors A támadását. 

apEX az egyik streamje közben mutatott egy egészen új füstöt, ami main végébe érkezik, ezzel kiszorítva onnan az ellenfeleinket. Ehhez a füsthöz semmi más dolgunk nincs, minthogy a targoncánál található fekete/sárga csíkra felálljunk és ezt követően a targoncán található lapra megfelelően helyezzük rá a célkeresztünket, majd egy jump+throw kombinációval eldobjuk a füstöt. 

Figyeljünk arra, hogyha 64 tickes szerveren játszunk, akkor máshova kell helyeznünk a célkeresztünket:

Ha a füstöt eldobtuk, akkor célszerű az egyik társunknak egy popflash-t dobni mainbe, nehogy egy Terrorista előbb odaérjen, mint mi és ez a halálunkba kerüljön. Ezt a popflash a következőképp dobhatjátok meg:

Miután a füst és a flash is bement, de még mindig biztosak akarunk lenni abban, hogy tényleg nincsen senki mainben, akkor ezt a nagyon hasznos molotovot is bedobhatjuk, ami doboz mögé esik, ha ott áll egy ellenfél, akkor minden bizonnyal ki fog futni onnan és így könnyedén lelőhetjük. Ennél a molotovnál a mainben található ablakokra kell célozni és futás közben kell eldobni. 

Ezek után már biztosan átvettük az uralmat A Mainben és innen semmi más dolgunk nincsen, mint megvárni azt, hogy az ellenfelünk mit lép. Egy videó tutorial is készült róla, ha valakinek az jobban segítene:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!