A Skyrim VR verziója erősen bekezdett a Steam toplistáján

A Skyrim VR verziója erősen bekezdett a Steam toplistáján

Alig pár nappal a bejelentés után már rengetegen előrendelték a játékot.

Azt mindig is tudtuk, hogy a Skyrim játékosok, csak úgy, mint a WoW-osok, nagyon elkötelezettek szeretett játékuk felé. Ez most sem történt másképp, ugyanis miután a fejlesztők bejelentették, hogy PC-re is kiadják a VR verziót, rengetegen rendelték elő.

Esportközpontot alapít a Red Bull Londonban!

Tokió után az angol fővárosban is nyílik egy Red Bull Gaming Sphere.

24 óra kellett csak a játékosoknak, hogy a Steam toplistájára is feltűzzék a játékot, ugyanis a Bethesda március 14-én jelentette be, hogy a nagysikerű The Elder Scrolls V: Skyrim VR verziója a tavalyi PS-es megjelenés után idén már PC-re is érkezik és így akár Oculus Rift-tel, HTC Vive-al, vagy akár Windows VR-ral is játszhatjuk. A bejelentést követő egy nappal már a kilencedik helyen állt a Steam Top Seller listáján és, ha a VR játékokat néztük, akkor az abszolút első volt, mögötte pedig csak a Subnautica volt. Azóta eltelt pár nap és így jó néhány pozíciót visszaesett, de a VR-os listát még mindig toronymagasan vezeti.

Természetesen még csak előrendelni lehet a játékot, ugyanis majd csak április 3-án fog teljes egészében megjelenni. Nem meglepő, hogy a Steamen is óriási sikert arat a játék, ugyanis a PS-es toplisták élére is egyből felkerült. 

A játék egyébként már magában is rettenetesen izgalmas és a VR mód csak dob ezen az élményen, így ne legyünk meglepődve, hogy a 2011-ben piacra dobott játék még mindig ekkora népszerűségnek örvend. A fejlesztők minden tőlük telhetőt elkövetnek, hogy naprakész legyen a játékuk és nagyon úgy tűnik, hogy rendkívül jó úton haladnak.

Nektek mennyire jön be a VR verzió?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!