Most már a teljes CS:GO kommentátori felállás ismert a V4-re

Összeszedtük nektek a kilenc tagú stábot, akiknek a hangját hallhatjátok majd a külföldi közvetítésen. Az tuti, hogy mindenki itt lesz, aki számít.

Mint azt korábban többször is említettük, egy ekkora versenyhez bizony komoly kommentátorok és elemzők dukálnak, ugyanis a kilenctagú csapat igazi, nemzetközileg elismert szakértői stáb. Nézzük is meg tehát, hogy kik lesznek ott Budapesten a CS:GO verseny alkalmából.

Redeye - Műsorvezető

Az angol Paul Chaloner lesz az elemző asztal műsorvezetője. A 46 éves úriember szakmájában az egyik legjobb és olyan múlttal rendelkezik, amit mások meg sem közelítenek.

Thorin - Elemző

Aki valaha utánanézett egy picit a CS:GO e-sport történelmének biztosan hallott már Thorinról. Az ugyancsak angol elemző már trollkodott szét csapatokat, de még egy karriert is tönkretett érdes személyiségével, emellett pedig egy kiváló elemző.

YNK - Elemző

A szerb fiatalember megjárta a 2016-os WESG-et és az utóbbi két Majort is, mint elemző. A RoomOnFire tagja 2016 óta és ő lesz Thorin mellett a második elemző a V4 Future Sports Festivalon.

HenryG és Sadokist - Kommentátor

A csapból is a kommentátor páros folyik mostanában, de ez nem meglepő, hiszen korunk egyik legjobbjai, akiknek rögös út vezetett a csúcsig, de amikor egymásra találtak mindkettőjük karrierje felfele száguldott, ezúttal pedig a V4-en is ott lesznek.

Moses és Anders - Kommentátor

A RoomOnFire két alapítótagja is eljön Budapestre, Sadokistékkal egyetemben az egyik legsikeresebb és leghíresebb külföldi caster páros, akiknek hangját már a CS:GO közösség apraja-nagyja ismeri.

Hugo Byron és Tombizz - Kommentátor

A két angol fiatalember igazi feltörekvő tehetségek, akiket eddig a WESG-en, az EPL-en és a StarSeries versenyein hallhattuk legtöbbet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!