Most már pontosan megvan az indulási időpont az első lapfelfedős streamre

A közvetítés-sorozatban pedig ismét visszatérnek a játék legendás személyiségei, illetve a fejlesztők is.

Előző héten a Blizzard végre-valahára bejelentette, hogy 2018 első Hearthstone kiegészítője Gilneas elvarázsolt erdejében játszódó The Witchwood lesz. A fejlesztők egy hangulatos videóban le is lepleztek néhány kártyát és két új mechanikát is, melyek közül az "odd" és "even" vagyis a páros és páratlan kulcsszavak ígérkeznek talán a legizgalmasabbnak. Pár napra rá tovább kóstolgattak minket és újabb lapokat mutattak be; -amikről ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Négy új lapot fedtek fel ma a készítők -Jelszó: Páros-Páratlan

Dean Ayala egy videóban mutatott nekünk négy új lapot, amik Baku és Genn paklijába illenek majd.

Azóta kisebb csend honolt a kiegészítő körül, míg nem tegnap éjjel a Blizzard elhintette, hogy a már megszokott kártya leleplező sorozatuk jövőhéten, pontosítva március 26-án, közép-európai idő szerint este 19:00-tól indul egy élő streamben és a műsorvezetők ismét a fejlesztők illetve a profi közösség tagjai lesznek. Egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan kik is lesznek majd ezek a szereplők, viszont ha tippelnünk kéne, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a kommentátorként és közösségi figuraként tevékenykedő Brian Kibler, vagy a streamer és korábbi kommentátor Sean "Day9" Plott, vagy a játék egyik fejlesztője, Peter Whalen részese lesz majd a projektnek. Továbbá az ilyen buliból Ben Brode sem maradhat ki, úgy is rég volt már montázs videó a legendásan harsány és idővel mémmé vált nevetéséből. 

Komolyra fordítva a szót, a jövőhét izgalmasan kezdődik tehát a Hearthstone játékosok számára és mi is bízunk benne, hogy a fejlesztőcsapat remek kártyákkal fogja elkápráztatni a nagyközönséget. Emlékeztetőül, a közvetítés jövőhét hétfőn lesz, helyi idő szerint este 19:00-tól az a játék hivatalos Twitch csatornáján.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon
Ti mire számítotok egyébként a leleplező streamtől? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!