Jay

Jay "Mr. 150k sinatraa" Won ma megkezdi szereplését az Overwatch League-ben

A 18. születésnapját éppen betöltő játékos a Florida Mayhem ellen lép majd pályára.

Az Overwatch League második etapja ezen a héten elérkezett az utolsó fordulóhoz és a szokásos 12 mérkőzésen kívül a hétvégén tartják majd a 125 ezer dollár összdíjazású rájátszást is. A mezőn eddig igencsak érdekesen alakult az etap során és a versenysorozat középmezőnye változott csak igazán nagyot. Ha kíváncsiak vagytok a liga jelenlegi eredménytáblájára és az előző héten történtekre, az alábbi cikkünkből tudtok tájékozódni. 

Na de térjünk is rá az előttünk álló küzdelmekre és akárcsak korábban, most is a csapatok aktuális erősorrendjét szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit az ESPN újságírói raktak össze. Nem nagy meglepetésre a három koreai csapat továbbra is dominálja a ligát, a Los Angeles Gladiators és a Philadeplhia Fusion előrenyomulása viszont kellemes csalódás, továbbá ne feledjük a Florida Mayhemet és a San Francisco Shock-ot sem, akik rengeteget javultak az elmúlt időszakban. Az előző heti teljesítményük alapján a Houston Outlaws és a Los Angeles Valiant gyengült sokat, ráadásul ott van még a Dallas Fuel, ami folytatta hatalmas mélyrepülését. 

  1. New York Excelsior
  2. London Spitfire
  3. Seoul Dynasty
  4. Los Angeles Gladiators
  5. Philadeplhia Fusion
  6. Boston Uprising
  7. Los Angeles Valiant
  8. San Francisco Shock
  9. Houston Outlaws
  10. Florida Mayhem
  11. Dallas Fuel
  12. Shanghai Dragons

A ránk váró összecsapásokról a liga hivatalos showműsora, most is készített egy különkiadást, amiben a kaszterek és elemzők mondják el véleményüket. Ha kíváncsiak vagytok rá, az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

Na de térjünk is rá a ma éjjel ránk váró mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek. A meccsek érdekessége egyébként, hogy a Los Angeles Gladiators és a Philadeplhia Fusion még versenyben van a rájátszásba való továbbjutásért, a Florida Mayhem vs. San Francisco Shock találkozón pedig először lép majd pályára a frissen 18. éves Jay "sinatraa" Won.

  • Los Angeles Gladiators vs. Philadelphia Fusion - 00:00
  • Florida Mayhem vs. San Francisco Shock  - 02:00
  • Philadeplhia Fusion vs. Shanghai Dragons - 04:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!