Ingyenes a Crusader Kings II!

Ingyenes a Crusader Kings II!

A cím mindent elárul, miénk lehet az egyik legsikeresebb stratégiai játék, méghozzá ingyen.

A Crusader Kings II-öt a Paradox Interactive adta ki 2012 feburár 14-én. A játék tartalmaz egyjátékos és többjátékos módot is. Az idők során pedig egy jól ismert stratégiai RPG szimulátorrá vált.

A CK II úgy néz ki, mint a Sid Meier's Civilization és a Total War szerelemgyereke. A játék történelmileg hiteles alapokon áll, de valamilyen szinten tudjuk befolyásolni a történéseket. Mi az adott országból bárki lehetünk azok közül, akik valamilyen rangot töltenek be, viszont nincs sokáig nyugtunk mivel tele van az ország rosszabbnál rosszabb emberekkel. A játék 1066-tól játszható körülbelül 400 éven át a Bizánci Birodalom bukásáig(1453). 

Ha rossz döntéseket hozunk az következményekkel jár az utódjaink sorsára is. A játékot kezdhetjük az egyik legalantasabb családból, míg a végére már a legdicsőségesebbeké is válhatunk, de ez persze fordítva is elsülhet. Szóval pont tökéletesen vegyíti az RPG és a stratégiai elemeket is. Esetleg, ha a menün nem igazodik ki az ember nem kell aggódnia, mert nem ő béna, hanem tényleg egy igen bonyolult menüvel áldották meg a játékot  (legalábbis első ránézésre). 

A játékot az alábbi linken érhetitek el Steamen: http://store.steampowered.com/app/203770/Crusader_Kings_II/

A Crusader Kings II 2018.04.08 Csendes-óceáni idő szerint este 10-kor válik megint fizetőssé.

Ha másra nem, haverokkal egy unalmas délutánra tökéletes, szóval ajánlom, hogy mindenki aktiválja a fiókjára. Találkozunk a középkorban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!