FIFA18 Mobil: Visszatérnek az Ikonok és egy újabb WL is lejátszható

FIFA18 Mobil: Visszatérnek az Ikonok és egy újabb WL is lejátszható

Marco van Basten, Lothar Matthäus, Roberto Carlos után a játékosok nem nagyon kaptak az előbb felsorolt trión kívül ikonikus futballistákat a FIFA18 mobilos verziójába.

Az Squad Building Challenge-k sikere azonban lehetővé tette, hogy újabb csokor érkezzen. 5 SBC-t kell befejezni, melyek növekvő nehézséggel vannak ellátva, de jutalmul egy Icon üti a markunkat. Emellett pedig visszatérnek a Bajnokok Ligája Man of the Match játékosok, valamint a Weekend Tournament is folytatódik, ahol szintén remek nyereményeket szerezhetünk és persze ne felejtsük el felhasználni az összes Húsvéti tojásunkat sem.

Man of the Match

Az elmúlt hetekben a valódi teljesítményük alapján bizonyos labdarúgók Man of the Match pakliba is bekerültek, melyeket 1000 FP-ért lehet megvásárolni, viszont volt egy kis esély arra, hogy cserélhető lapot is rejt a csomag. Valószínűleg inkább a nem cserélhető verziót fogjuk megkapni, tehát csak akkor érdemes nyitogatni, ha minden áron a legújabb játékosokat szeretnék begyűjteni. Ebben a körben nekik örülhetünk:







Weekend Tournament

A harmadik hétvégi versenyen 1800 SB-t lehet bezsákolni, viszont ezúttal az OVR 70-90-ről 70-95-re emelkedett. 7 győzelem után az SBC 200k érmével és 50k XP-vel jutalmazza a játékosokat, miközben a 10 SBC győzelem pedig a gyors 90-es jobb szélsőt, Dries Mertens jelenti az ügyesek számára.

Fő Ikon fejezet

A "Main Icon Chapter" néhány felújításon ment keresztül, 8 csomópontra csökkent ugyanis, amely heti 7 skill játék/ikon- és egy titokzatos meccsből áll. Az Ügyességiés az Ikon játékok 5k Icon XP-t adnak, míg a Mystery Match véletlenszerűen 10 különböző lehetőségből választ. Ezek megnyerése egy Icon Token-t vagy egy random Ikont dob, 8 Icon Token lehet kereskedni egy véletlen ikonra. Ez azt jelenti, hogy minden 8 hét alatt legalább egy garantált ikont össze tudsz hozni. Ezt egyébként fel lehet gyorsítani az Icon Bundle megvásárlásával.

Mit is kínál pontosan a mobilos verzió?

  • Minden héten 3 új Ikon, 3 régebbit pedig újra kiadnak
  • Az új Ikonok legalább 90-es OVR-el rendelkeznek, de nincs hozzájuk Ikon kampány
  • A már feloldott Ikon kampányok így is maradnak, de a továbbiakban nem lesz ilyenre lehetőség
  • Az Ikonok többé nem igényelnek duplikációt vagy ikon-specifikus tokeneket a rangsoroláshoz
  • Az Ikonokat mostantól öt szettből álló SBC után lehet megszerezni
  • Az SBC-k pénzérméket, SB-t, általános XP-t és játékos specifikus XP-t adnak
  • Az Ikon SBC-k nem tűnnek el
  • Beszerezhetünk 8 hetente egy új ikont az Ikon Tokenek segítségével a fő fejezetben
  • Icon Pack csomag 1000FP - 10 arany + játékos - korlátlan
  • Icon Bundle 10k FP-hez, Icon Tokenenként - egy Bundle hetente

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!