A hónap végén megjelenik a The Forest!

A hónap végén megjelenik a The Forest!

Négy év után végre megérkezik a teljes változat. 

Igencsak vissza kell pörgetnünk az idő kerekét, ha szeretnénk feleleveníteni, hogy mikor hallottunk először a The Forest egyedi koncepciójáról - amiben a horrorjátékból ismerős elemeket túlélőjátékok mechanizmusaival zutyulták össze -, hiszen 2013-ban jelentette be az Endnight Games, hogy ezerrel munkálkodnak rajta. Így jelenhetett meg 2014-ben a játék korai hozzáférésű változata, ami még ebben a hónapban, pontosabban április 30-án kapja meg a teljes változatát. 


A gamersajtó és a játékosok egyaránt szerették a játékot, ami az elmúlt évek alatt átlagosan 92%-os értékeléseket kapott, úgyhogy előbb-utóbb várható volt, hogy a fejlesztőcsapat megörvendeztet minket a teljes verzióval. Így egy valóban komplex élményben lehet majd részünk, hiszen a számtalan felfedezésre váló dolog, a dinamikusan változó időjárás és a szépen kidolgozott környezet mellett új építhető elemeket és újragondolt hőmérsékleti rendszert kapunk, de mellé jön még a VR lehetőség, némi szerverjavítás és nagy adagnyi optimalizáció is. 

A The Forest egyébként csupán 15 eurót kóstál, bár azt azért tudnotok kell, hogy az utóbbi időben elég sokan elhagyták a játékot - most éppen 6 ezer játékos nyomul vele, de az elmúlt 30 nap átlaga csupán 3782 túlélőt mutat. Az Endnight Games gyermeke ezzel párhuzamosan PlayStation 4-re is készül, viszont azt nem tudjuk, hogy a Sony platformjára pontosan mikor fog megérkezni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!