Ilyenek a legőrültebb Far Cry 5 pillanatok

Ilyenek a legőrültebb Far Cry 5 pillanatok

Ennyi hülyeség kevés játékban fér el egyszerre. Köszönjük, Ubisoft!

Igazán örültünk, amikor megjelent a Far Cry 5, hiszen a Ubisoft a széria eddigi trendjeinek megfelelően ismét egy szórakoztató játékot tett le az asztalra. Ám mint minden játékban, úgy itt is rengeteg vicces pillanatban lehet részünk, amiket most egy csokorba szedtünk nektek. 

Itt bármi megtörténhet!

A Far Cry 5 nyílt világában mindig zajlik az élet, hiszen –többek közt– a mesterséges intelligencia által irányított szereplők és a veszélyes állatvilág rengetegszer lép kölcsönhatásba egymással. Ez akkor is igaz, ha hirtelen kiugrasz egy helikopterből és pont egy ellenfél fejére pottyansz. 

Bemutatkozik a játék színe-java


Ebben a videóban minden benne van, ami miatt szeretjük a Far Cry legújabb részét: intenzív tűzharcok, egy barátságos medve, akit Sajtburgernek hívnak, vagy éppen egy repülni tudó jávorszarvas, aki úgy megy tovább, ahogy valójában nem szeretne. Ilyen dolgok bármikor történhetnek Hope megyében. Jobb, ha hozzászoksz.

Na, ezt meg hogyan?!?


Vannak játékosok, akik szívesen kísérletezgetnek, ha éppen úgy hozza kedvük. Ez történt most is, amikor Maxament megpróbált beparkolni a quadjával az egyik teherautóba, de ami utána történt, arra ő sem gondolt.

Helikopter, menj haza, részeg vagy!


Azt már több játékos is tudja, hogy egérrel és billentyűzettel nem a legkönnyebb irányítani a Far Cry 5-ben lévő járműveket. Pláne akkor igaz ez, amikor ennyire rendellenesen működnek. 

A rugalmasság mindenek felett


Mindannyian tudjuk, hogy a rugalmasság mennyire fontos a mai világban. Tisztában van ezzel a Far Cry 5 szarvasa is, aki hajlékonyságát levitációval tudja kombinálni. 

Dombok felett, felhők alatt


Emlékeztek még arra, hogy milyen következménye volt annak, amikor az Elder Scrolls Skyrim-ban óvatlanul nekirontottál egy óriásnak? Na, hasonlókat össze lehet hozni a Far Cry 5-ben is.

Lődd, amíg a csövön kifér!


A Far Cry 5-ös kalandjaid során többször is fel kell venned a harcot az ellenséges repülőkkel és helikopterekkel. Csak néha ez nem pontosan úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. 

This is LAPÁÁÁT!


Elsőre nem gondoltuk volna, hogy egy játékba implementált lapáttal ilyen bravúrokat lehet véghezvinni, de a Far Cry 5 bebizonyította az ellenkezőjét. Használjátok egészséggel!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!