Az EA ingyen adja a Battlefield 1 néhány mapját

Az EA ingyen adja a Battlefield 1 néhány mapját

És mellé még egy új játékmódot is bejelentettek. 

Nem mondhatnánk, hogy mostanában hatalmas a sürgés-forgás a Battlefield 1 háza táján, ami simán betudható annak, hogy februárban megérkezett a játék utolsó DLC-je és a fejlesztőcsapat már leginkább az idén érkező új Battlefield játékkal lehet elfoglalva. Ezt az állóvizet kavarta fel az EA bejelentése, miszerint pár mapot ingyen adnak azoknak a játékosoknak, akiknek eddig még nem volt meg, valamint júniusban egy új játékmódot is elérhetővé tesznek. 


Ha te is csak a Battlefield 1 alapjátékkal rendelkezel és egyetlen kiegészítőt sem vásároltál meg, akkor jó hír, hogy ingyen megkapod a Rupture nevű mapot, ami anno a They Shall Not Pass DLC-vel vált elérhetővé. Ráadásul még egy másik ajándékpályát is jár majd mellé a közeljövőben, ami a Soissons lesz.

Júniusban pedig érkezik a Shock Operations névre keresztelt játékmód, amiben 40 játékos csap össze egymással olyan pályákon, mint a Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge és a River Somme. Aki egyébként a lehető legolcsóbban szeretné kipróbálni a játékot, nézze meg magának az Origin Access-t, ami havi 4 euróért cserébe többek közt a DICE játékát is magába foglalja.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!