Jövő héten érkezik a Witchwood Monster Hunt játékmódja!

Jövő héten érkezik a Witchwood Monster Hunt játékmódja!

A megjelenés részleteiről Dave Kosak és munkatársai számoltak be egy fejlesztői videóban.

A The Witchwood leleplezésekor a Blizzard azt ígérte nekünk, hogy a Kobolds and Catacombs-ban megismert Dungeon Run-hoz hasonló PvE játékmódot kapunk majd az új kiegészítőben. Sajnos azonban a Monster Hunt-ra elkeresztelt projekt nem tudott egyszerre megjelenni a kiegészítővel, tegnap éjjel viszont Dave Kosak és a fejlesztői csapat egy videóban bejelentette, hogy április 26-án este 19:00-tól a játékmód elérhető lesz majd. Mindemellett egyébként további érdekes részleteket is elárultak, lássuk is őket szép sorjában!

Amint már a Dungeon Run-ban megszokhattátok, itt is mesterséges intelligenciával ellátott ellenfeleket kell majd legyőznünk, azonban nem a kilenc kaszt egyikével kell majd csatába vonulnunk, hanem választanunk kell az előre meghatározott négy szörnyvadász közül. Összesen 40 új csatát rejt magában a játékmód, ráadásul a Monster Hunterek egyedi kártyákkal, hősképességekkel és néhány érdekes mechanikával is rendelkeznek majd, ráadásul mindegyiknek lesz majd egy nemezise is. Tess Greymane például a Scavenge Hero Power-rel fog rendelkezni, ami 2 manáért felfedez nekünk majd egy kártyát minden olyan kaszt-tól, amiknek a lapjai már megjelentek a meccs során. Ennek köszönhetően például meg tudjuk majd szerezni az aktuális boss ránk küldött varázslatát, vagy megtudhatjuk, milyen Secret-et vetett éppen be ellenünk és emiatt simán körbe is játszhatjuk majd azt. 

Darius Crowley ezzel szemben egy elpusztíthatatlan ágyúval kezd a páston, amit a hősképességgel tudunk tüzelésre bírni, ha pedig siekrül elpusztítanunk vele egy lényt, akkor a Hero Power frissíti magát. Az ágyú alapvetően átlósan támad és Darius egyedi kincseinek köszönhetően lényegesen fel lehet azokat erősíteni, megnövelhetjük például a sebzésüket vagy akár többet is csinálhatunk belőlük. 

A másik két szörnyvadászról, Toki-ról és Houndmaster Shaw-ról sajnos nem árultak el semmit, a ránk váró ellenfelekről viszont igen. Ha a nemeziseket is számoljuk, akkor 45 különböző encounter lesz a Monster Hunt-ban, amik teljesen egyediek lesznek a játékban, ráadásul saját szinkront is kaptak maguknak, Groddo the Bogwarden például egy olyan boss, ami az elpusztított lényeket 1/3 robbanó zombiként hozza vissza a pástra. Az egyedi ellenfelek némelyike egyébként egyedi loot-tal is rendelkezik, Grubb hősképessége például lehetővé teszi, hogy elpusztítsa egy lényét és nemes egyszerűséggel az arcunkhoz vágja annak támadó erejét, ha viszont sikerül legyőznünk, akkor felajánl nekünk egy spell-t ami Discard-olja az összes kezünkben lévő lényünket és azok támadóerejét az ellenfelünkre sebzi. Végül de nem utolsó sorban a már említett nemezis ellenfelekről esik szó, amivel minden vadász rendelkezik és azt szerették volna elérni vele, hogy egy amolyan kerettörténetet adjon a játékmódnak. 

A teljes bejelentőt egyébként, amiből további részleteket is megtudhattok, az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!