A New York Excelsior továbbra is a reverse sweep királya

A New York Excelsior továbbra is a reverse sweep királya

A koreai csapat zseniális játékkal ismét a sírból hozta vissza a meccset. 

Az Overwatch League harmadik etapjának meccsei eddig messze felülmúlják az első két Stage találkozóit, mivel a csapatok közti erőkülönbségek eltűnőben vannak és egyre több az olyan mérkőzés, ahol az ötödik pályán dől el minden. Az aktuális hét harmadik napján is akadtak izgalmak bőven, ha lemaradtatok volna a történésekről, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni.

A Boston Uprising továbbra is megállíthatatlan az Overwatch League-ben

Ráadásul a Shock hatalmas meglepetésre elintézte a Philadelphia Fusion-t.

Az utolsó versenynap sem ígérkezett unalmasnak, ugyanis igazi nagyágyúk léptek pályára, ráadásul a két texasi rivális, vagyis a Dallas és az Outlaws is megmérkőzött egymással. Na de nem is húznám tovább az időtöket, lássuk az eredményeket!

London Spitfire vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | London Spitfire vs. Los Angeles Valiant | Stage 3 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Los Angeles veretlenül érkezett a találkozóra, míg a londoniak erősen inkonzisztensen teljesítettek eddig az etapban. Érdekes módon azonban a Spitfire kezdett jobban és hamar meg is szerezték a vezetést Volskaya-n, továbbá behúzták Blizzard World-öt is. A Valla mindezt szerencsére le tudta reagálni és Nepal-on, illetve Route 66-on is győzni tudtak, szóval következhetett a tiebreaker. Sajnos azonban a Los Angeles lendülete elfogyott Oasis-re, a Spitfire pedig ezt kihasználva két kör alatt pontot tett a mérkőzésre. London Spitfire vs. Los Angeles Valiant: 3-2.

New York Excelsior vs. Los Angeles Gladiators

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. Los Angeles Gladiators | Stage 3 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A New York csupán egy vereséget szenvedett el eddig az etapban, ezzel szemben a Gladiators ha szoros meccseken is, de kétszer már kikapott, szóval a papírforma mindenféleképpen a koreaiak győzelmét sugallta. Meglepetésre azonban a Los Angeles rögtön megszerezte a vezetést Anubis-on, ráadásul Blizzard World-ön növelni is tudták az előnyüket. A félidő után viszont észhez tért az Excelsior és megnyerték Ilios-t és Junkertown-t is, szóval következhetett Oasis. A tiebreaker első pályáján még szoros volt a küzdelem, a koreaiak azonban a második körben már nem kegyelmeztek és teljesen megfordítva a mérkőzést, sikerült győzedelmeskedniük. New York Excelsior vs. Los Angeles Gladiators: 3-2.

Houston Outlaws vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Dallas Fuel | Stage 3 Week 3 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Houston Outlaws eléggé szenvedett az etapban, viszont mostanában kezdtek magukra találni és egyre jobban és taktikusabban játszani. A Dallas Fuel viszont sajnos teljesen szétesőben van és egyszerűen már EFFECT sem képes rá, hogy cipelje a hátán a csapatot. A találkozó első pályája döntetlen lett, szóval nem indult olyan rosszul, később viszont a Houston dominálta a küzdelmet és minden további pályát megnyert. Houston Outlaws vs. Dallas Fuel: 3-1.

A versenysorozat harmadik etapjának állása jelenleg a következő:

Nektek egyébként hogy tetszettek a héten látott mérkőzések?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!