Ingyen elvihető a Battlefield 1 legelső DLC-je!

Ingyen elvihető a Battlefield 1 legelső DLC-je!

Úgy néz ki, hogy az EA és a DICE tovább folytatja a régi hagyományokat. 

A sokat látott Battlefield rajongók korábban már többször megtapasztalhatták, hogy ha elkezd kifutni az adott epizód, akkor előbb vagy utóbb ingyenesen megszerezhetők a hozzá tartozók kiegészítők. Így van ez most a Battlefield 1 esetén is, aminek támogatása ugyan júniusban megszűnik, de a játék készítői az elkövetkező időszakban sorra kedveskednek jobbnál jobb tartalmakkal a nagyérdeműnek. 


Az akció egyébként csupán két hétig érhető el és kizárólag a PC-, PS4- valamint az XBOX tulajdonosokra vonatkozik és akkor is igénybe vehető, ha nem rendelkezünk az alapjátékkal. Utóbbi esetben -platformtól függően- érdemes előfizetni az EA vagy az Origin Access-re, hogy ki is próbálhassuk a tavaly márciusban megjelent és egyúttal rendkívül sikeres kiegészítőt, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend. 

Így -többek közt- 6 új pályát, 10 új rangot, vadiúj fegyvereket és járműveket szerezhetünk meg és új frakcióként a francia hadsereg színeiben is szerencsét próbálhatunk. Az elkövetkező időszakban valószínűleg további Battlefield 1 DLC-k is ingyenesek lesznek, úgyhogy ha ránk hallgatok, akkor már csak az alapjátékot szerzitek be magatoknak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!