Így néz ki, amikor a World of Warcraft rajongói offline vizekre eveznek

Így néz ki, amikor a World of Warcraft rajongói offline vizekre eveznek

Csehországban már 16 éve öltöznek be és mennek el harcolni az erdőbe az emberek a Warcraft univerzum hangulatában.

Csehországban, azon belül is Prágától nem messze járunk, ahol Vojtech Ruzicka kicsit félretette a laptopját és a prágai életet, majd elment a közelben lévő erdőbe kék troll sámánná festve.

A 26 éves srác volt az egyike annak a 150 embernek, akik két napon át vettek részt egy csatában a World of Warcraft univerzumának szereplőiként. Ruzicka saját maga találta ki és készítette el ezt az egészen elképesztő cosplayt, amit később nem csak mutogatott, de harcolt is benne. Természetesen egy jó cosplaynél nem csak a ruha, de a testfestés és az egyéb kiegészítők is számítanak, így kékre festette magát és a szakállát is vörössé varázsolta, ezután pedig megvédte Azerothot a Burning Legiontől.

"Mindig elfelejtem a valóságat, teljesen kikapcsol" -mondta Ruzicka

Az esemény előző hét vasárnap volt Kamyk nad Vltavou-ban 70 kilóméterre Prágától. Mint azt említettem már 16 éve járnak össze a Warcraft univerzum rajongói, akik ezt először még csak a Warcraft 3 miatt kezdték el csinálni, de végül a WoW ugyanúgy elnyerte a szívüket és azóta is minden évben kijárnak az erdőbe egy két napos háborúzásra. Személy szerint remélem, hogy még sokáig életben tudják tartani ezt a hagyományt, hiszen látszólag elképesztően jól érezték magukat és sokaknak az ilyen vagy hasonló dolgok jelenthetik a kiszakadást a szokásos mókuskerékből. A galériában megtekinthetitek az összes képet az eseményről.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!