Kiszámolták pénz nélkül meddig juthatunk az első szintű Battle Pass-al

Kiszámolták pénz nélkül meddig juthatunk az első szintű Battle Pass-al

Ha egy fityinget nem költünk az első szint BP megvásárlása után, akkor szinte lehetetlen elérni a legjobb cuccokat.

Minden évben eljön az a pont, amikor a közösség felül a hype vonatra és bizony egészen a The Internationalig utazik. Van, aki szó szerint és van, aki képletesen. Ez a pont pedig akkor jön el, amikor a Valve letekint ránk és a kezünkbe adja a lehetőséget, hogy megvegyük a Battle Pass-t. Idén sincs ez másként, 12 majd 24 óra alatt is rekordot döntött ugyanis 2018-ban a BP.

Két féle verzióját tudjuk megvásárolni, aztán pedig szinteket lehet lovéért beszerezni:

  • Level 1: 9,99$ (~2600Ft)
  • Level 75: 36.99$ (~9900Ft)

Tekintsünk most el attól, hogy valaki az első szintű Battle Pass után pénzt áldozna erre a folyamatra, ugyanis vannak olyan lelkes rajongók, akik kiszámolták, hogy egy kis szerencsével és puszta játékkal mennyi BP pontot tudunk összeszedni és az mennyi szintet is jelent:

Cavern Crawl

39 * 350 + 9 * 2000

31,65 szint van elosztva a 84 szobába (+3 a szetteknél). Ez azt jelenti, hogy egy kicsit kevesebb, mint a fele helyiség nem igazán ad neked semmit, csak in-carven eszközöket, amelyek segítenek a tényleges dolgok elérésében.

Wager - Fogadás

A Battle Pass augusztus 26-án ér véget, vagyis körülbelül 15 hét van hátra (ez 5 héttel kevesebb, mint tavaly). A 150-es szintig 1000 pontot kapunk melyet feltehetünk a meccseinkre, vagyis hetente 2 szintet léphetünk előre, ami 30 szintet jelent, ha a 100%-át eltaláljuk. Minden 30 szinten - 8-tól kezdődően - kapsz 2 felhasználható zsetont, amivel olyan fogadást köthetsz, hogy az egész csapat 250 pontot kap, ha nyertek.

Achievments

  • Az Achievmentek után nagyjából 9,5 szintet lehet szerezni
  • 3,25 jöhet akkor, ha nagyon jól tippelünk (ez nyilván nem igazán rajtunk múlik)
  • 10.6 level jár, ha ügyesek vagyunk a TI előrejelzéseivel kapcsolatban
  • Még 2 szint összejön, ha egy barátodnak megvásárolod a BP-t (Ugyanannyiba kerül, mintha magadnak vennél egy 24-es szintet)

Tip

Az ellenfél játékosai megtippelhetnek téged a mérkőzés végén. Ha az összes csapattársadtól megkapod, akkor ez fejenként 25 pontot jelent, kivéve, ha magasabb szinten vannak. Tehát ez 100 tip után 2,5 szintet ad.

Magas szintű szintező buffok

  • Ha valami igazán magas szintre kerülsz, több tokent fogsz kapni fogadásra (120. szintet plusz 500, és minden extra 150 szint után újabb plusz 500 jár)
  • Ha van Dota 2 Plusod, akkor minden 100-nál extra 5 szintet kapsz.
  • Magas szinten az Achievment feloldások után 18 level üti a markod.
  • Egy Immortal újrahasznosításából 2 szintet nyerhetünk.

Következtetésképpen

Szóval, ha végigmegyünk a barlangon és az összes Achievmentet megcsináljuk, valamint még a fogadásaink is bejönnek, akkor körülbelül 71 szintet tudunk összehozni. Ne adj isten még Fortuna is ránk mosolyog, eltaláljuk a TI predictionöket, akkor 82 szintet tudunk kiszedni a BP-ből. Hozzáteszem, hogy ha kapsz tipeket, Tokenekkel meccseket nyersz/nyertek, Dota 2 Plusod is van, akkor sem nagyon lehetsz 100-as szintnél nagyobb.

A Battle Pass jelenlegi állapotában nem tudsz olyan dolgokat elérni ilyen módon, mint az új pálya, a custom creepek és a többi. Költés nélkül tehát nem igazán van sansz a legtöbb dolog kinyitására, amit nagyjából azért lehetett sejteni, bár lehet egy kicsit most szigorúbb a rendszer, mint volt. Ti mit gondoltok róla?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!