Pre-Season változások: Echo buffot kap és változik az operátor sebesség

Pre-Season változások: Echo buffot kap és változik az operátor sebesség

Echo kap egy adag erősítést, illetve kicsit finomhangolnak az operátorok sebesség-armor arányán. A változások a Para Bellummal együtt érkeznek majd.

A Para Bellum már pár napja bejelentésre került, -de most az is kiderült, hogy az Operation mellett jön egy Echo buff, illetve az Operátorok mozgási sebességéhez is hozzányúlnak. A változások a Y3S2 frissítéssel kerülnek majd be, de persze az egészet lehet majd próbálgatni a teszt szerveren is. De lássuk pontosan miről is van szó.

Echo

A karakter repertoárjába egy második Yokai drone is helyet kap. Viszont a drone-ok töltete már nem három csak kettő lesz, illetve az újratöltési idő is megnövekedik, pontosan 20 másodpercre. A változást a fejlesztők elmondása alapján az inspirálta, hogy rávegyék az Echo játékosokat, hogy vállaljanak több kockázatot és legyen aktívabbak a teljes kör során. Eddig a Yokai drone-okat arra használták, hogy információt szerezzenek vagy segítsék a csapattársakat, egy-egy jól elnyomott Sonic Burst támogatással. Más esetekben pedig arról szólt a buli, hogy a drone maradjon meg a kör végéig. Ez főleg jellemző volt arra, hogy megzavarják a bombát hatástalanítót.

  • Mostantól, egy helyett két Yokai Drone lesz nála
  • A Drone három helyett, csak két töltettel rendelkezik
  • A Drone újratöltési ideje 20 másodpercre változik

Operátor sebesség

Vannak lassabb és gyorsabb karakterek a játékban és a sebesség attól függ, hogy kinek mennyi védőfelszerelése van. A mostani mérések alapján kiderült, hogy a gyorsaság az esetek döntő többségében, fontosabb mint az armor. Pont ezen okok miatt egy kicsit finomítanak a dolgokon. Akinek sok páncélja van, az kicsit gyorsabb lesz, akinek pedig kevés, az kicsit lassabb. Ezzel főleg a 'nehezebb' operátorokat akarják erősebbé tenni. 

  • Azok az Operátorok, akiknek 3-as gyorsasága van, kicsit lassabbak lesznek
  • Azok az Operátorok, akiknek 1-es gyorsasága van, kicsit gyorsabbak lesznek

Pisztoly sebesség

Blackbeard esetében ha leváltunk az elsődleges fegyverünkről, akkor az ad egy kis sebesség szteroidot. Ez a kis mechanikai csavar érezhető hatással volt a karakter játékára és ezt most ki akarják terjeszteni. A fejlesztők ettől a változástól nem várnak túl sokat, de akár még érdekes is lehet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!