Istenből félisten, avagy az Object 268 V4 nerf

Istenből félisten, avagy az Object 268 V4 nerf

A nerf ellenére a tankvadász továbbra is meghatározó tényező lesz a csatatereken, de egy leheletnyivel könnyebb lesz majd elbánni vele.

A sokak által várt és kívánt nerf úgy tűnik, hogy végre révbe ért, hiszen a szuperteszterek épp a gyengített paraméterekkel rendelkező koncepciót próbálgatják, és bár jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért pont a tank Top of the Tree hónapjában teszik ezt, de lássuk miről is van szó.

Tehát a motor teljesítményét 1350-re csökkentik, amivel a fajlagos teljesítmény is 18 le / tonnára esik vissza (korábban 20 le/t), illetve némiképp lerontották a tolatási sebességét és a célzási idejét. Ezenfelül a páncélzatot is megtépázzák, amivel lényegében azt érik el, hogy a tier X tankok akár normál lövedék használatával is átüthetik majd a gyenge pontokon, míg korábban erre csak minimális esély volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.