Az OW Anniversary ünneplés egy új Deathmatch pályát is magával hoz?

Az OW Anniversary ünneplés egy új Deathmatch pályát is magával hoz?

Olyan információk keringenek a világhálón, melyekből arra lehet következtetni, hogy izgalmas kis ünnepségre számíthatunk.

Közel két év telt el a Overwatch kiadása óta, ami nem jelenthet mást, mint hogy a születésnapi ünnepi esemény visszatér. Miután két éves lett a játék, az Overwatch Anniversary május 22-én kezdődik és június 11-ig tart Xbox One, PlayStation 4 és PC játékosok számára.

Több megbízható forrás is azt állítja, hogy egy új Deathmatch pálya érkezik Petra néven. Emellett 11 új skin - melyből 3 epic, és 8 legendary - is beszerezhető lesz. Ha hihetünk a madarak csicsergésének, akkor Doomfist, Moira és Brigitte biztosan örülhet majd valamilyen újdonságnak.

Természetesen a korábbi események kozmetikai tartalma is újra kinyitható lesz. A Blizzard mondhatni nagylelkű a születésnapot illetően, hiszen minden olyan játékos, aki bejelentkezik az évfordulós ünnepségének kipróbálásához, egy bónusz Anniversary Loot Box-ot kap, amelyben garantáltan miénk lesz egy legendás szett. Ti várjátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!