Bejelentették a Rage folytatását!

Bejelentették a Rage folytatását!

Teljesen elmebeteg lesz a Bethesda és az Avalanche Studios szerelemgyereke. 

Egészen 2011-ig kell visszatekernünk az idő kerekét ahhoz, hogy felidézhessük az akkor még az id Software által alaposan megmunkált Rage-et, ami ugyan nem tartozott a legjobb játékok közé, de hosszú időre kellemes szórakozást biztosított számunkra. Hét év elteltével viszont végre érkezik a folytatás, ami sokkal őrültebbnek tűnik, mint a korábbi epizód, ráadásul az a fejlesztőcsapat munkálkodik rajta, akiknek - többek közt - a nagyszerű Mad Max játékot is köszönhetjük.


A srácok elmondása alapján egy igazi nyílt világú FPS-sel lesz majd dolgunk, amiben odamehetünk és azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk. Az őrült kaland során gyalogosan -vagy éppen valamilyen jó kis járműbe pattanva- fogunk krúzolni a területen, ahol hatalmas és/vagy ocsmány szörnyetegekkel találkozhatunk, akiket a beteg fegyverarzenálunkkal aztán meg is tizedelhetünk. 

A történet szerint 2185-ben vagyunk, ahol az imént említett ocsmányságok és elvetemült bandatagok gyakorolják a hatalmat. Mi, a Rangerek utolsó túlélőjeként, Walkert, a kicsit sem texasi arcot alakítjuk, aki bosszút esküszik barátai meggyilkolása és otthona kifosztása miatt. 


A Rage 2 jelen állás szerint 2019 tavaszán fog megjelenni PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!