A Logitech forradalmi újítást hozhat a vezeték nélküli egerek terén

A Logitech forradalmi újítást hozhat a vezeték nélküli egerek terén

Pontos szenzor, hosszú üzemidő és olcsó ár; -ezt ígéri a G503.

A Logitech bejelentette a kifejezetten játékosoknak szánt G szériájának új darabját: a G305 elnevezésű egeret. Ha ránézünk a rágcsálóra, akkor egy elég szolid dizájnú vezeték nélküli egeret látunk, belülről azonban sokkal komolyabb, mint gondolnánk. A periféria megkapta a Logitech jelenlegi legjobb szenzorát, a HERO-t (High Efficiency Rated Optical), ez gondoskodik a minél pontosabb lekövetésről. Az ára is kifejezetten 'barátságos' lesz, nagyjából 60 dollár (16 ezer forint), ami ilyen teljesítményű egereknél kifejezetten jó. Összehasonlításképp: a szintén vezeték nélküli G703 árcéduláján kb. 100 dollár (26 ezer forint) szerepel.

Az üzemidővel sem lesz probléma, hiszen az ígéretek szerint egyetlen AA-s akkumulátorral akár 250 óráig is kibírja, ha pedig az 1 ms-es válaszidőt 8 ms-re csökkentjük, akkor akár 9 hónapig sem kell elemet cserélnünk. Ahogy az elsőre látszik, az egér nem lesz túlcsicsázva: mindössze hat gombot kap (kettőt oldalt, kettő főgombot, egyet a görgőn és egy DPI-állítót), és LED sem lesz rajta.

Ez pedig a G703-mal egy fontos újítás lehet az egerek piacán, amivel kiszoríthatják a vezetékes társaikat. Jelenleg a profik kb. 90%-a vezetékessel játszik, ám egyre többen lesznek azok, akik valamilyen vezetékmentes technológiát választanak. Az egér értékesítése valamikor még májusban kezdődik el. A hivatalos termékoldalért kattints ide.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!