Nem várt győzelem és premier a 4. napon Dallasban

Nem várt győzelem és premier a 4. napon Dallasban

A negyeddöntők napja sem telt el meglepetések nélkül.

Még mindig Dallas a helyszín, még mindig az EPL Finals zajlik, a tegnapi napon pedig 4 csapat mérte össze erejét, és küzdött meg a továbbjutásért. Nagyszerű összecsapásoknak lehettünk szem- és fültanúi. A FaZe egy elég könnyen szerzett 2-0val sikeresen felülkerekedett az SK-n, érdekesség, hogy karrigan az amerikai szervezet színeiben először tudott győzni a brazilok alkotta gárda ellen, viszont a legérdekesebb az a mousesports és a Liquid párharca volt, ezt fogjuk kielemezni.

Egy elég érdekes veto után a Mousesports választása Mirage, míg az amerikaiak választás a Dust2 volt, a Liquid pedig Train kiszavazásával Inferno-t hagyta a decider mapnak.
Az rendes játékidőt kimerítve és kimaxolva egyik csapat sem tudott győzni, így a hosszabbításra kellett bízni a dolgokat, így végül nagyon szorosan, de 22-20as eredménnyel a Liquid tudott kikerekedni győztesként.
A második pálya, Dust2 már sajnálatos módon eléggé egyoldalú lett, itt a mousesportson látszott már a szétszort játék, a folyamatos hibák, gyenge védelem, annál erőtlenebb támadás, így az eredmény 16-4, összesítve pedig 2-0 lett a Liquid javára.


Az élet megy tovább, így az EPL is a következő fázisba lépett, este 7 órától indulnak az elődöntők, elsőnek egy Liquid-Na'vi, második mérkőzésnek pedig egy Astralis-FaZe párharc.

Kövessétek a magyar közvetítést, és szurkoljatok kedvenceiteknek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: HLTV

Kövess Minket!