Sadokist visszatért, Londonban hallhatjuk először

Sadokist visszatért, Londonban hallhatjuk először

Április elsejei botránya után az ECS 5. szezonjának döntőjén kommentálhat először Sadokist.

A FACEIT bejelentette az ECS 5. szezonjának kommentátorait. A legszembetűnőbb név egyértelműen Matthew "Sadokist" Trivetté, aki április elsejei botránya óta a háttérbe kényszerült. Két hónap pihenő után a már említett versenyen tér vissza a pörgő nyelvű caster, -méghozzá nem is akárhogyan!

Mint kiderült, James Bardolph döntése volt, hogy alkalmazzák a világ egyik legtehetségesebb kommentátorát a botrány után is, amit később Twitteren, majd saját streamjén kellett megmagyaráznia a rajongóknak. Érthető módon a múlt még sokáig kísérteni fogja Sadokistet, az emberek egy része nem bocsájt meg olyan könnyen egy ilyen kaliberű hibáért.

Az 50 másodperces klipben James adott egy kis hátteret Matthew személyiségével kapcsolatban: állítása szerint egyáltalán nem rasszista, csak gyakran próbál sokkoló vagy nihilista dolgokat mondani, hogy "menőnek" és "viccesnek" tűnjön. Tény és való, ez egy igen gyerekes hozzáállás, de emiatt tönkretenni a karrierét és rasszistának kikiáltani rossz döntés lenne. A FACEIT-től kapott még egy esélyt, hálásak lehetünk, hogy él vele, hiszen a szakma egyik legjobbja továbbra is. Lehet szeretni, lehet utálni, -de a munkáját remekül végzi, és végső soron csak ez számít amikor leülünk meccset nézni és meghalljuk a hangját.

Az ECS 5. szezonjának döntője június 8-10. között lesz a londoni SSE Arénában. Az európai és észak-amerikai divízióból is négy-négy csapat érkezik az Egyesült Királyság fővárosába, hogy megküzdjenek a 660 000 dolláros nyereményalap legnagyobb falatjáért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!