300.000 Ft összdíjazással jön a PlayIT FIFA18 FUT versenye!

Hétvégén online selejtezőt rendeznek, a legjobbak pedig júniusban a PlayIT rendezvényén mutathatják meg a tehetségüket.

A PlayIT mindig is híres volt arról, hogy előszeretettel támogatta az e-sportot; nem egy versenyt tartottak az expon. Nincs most ez most sem másként, hiszen ez a nyár nem is indulhatna jobban a FIFA-sok számára, mint egy nagyszabású virtuális labdarúgó tornával.

Nem árt már most kitalálni a megfelelő taktikát és beszerezni a legjobb futballistákat, mivel már lehet jelentkezni a május 26-án ESL által megrendezendő hivatalos EA által is támogatott online selejtezőkre. Nagyon fontos tudni, hogy a megmérettetésre csak 14 éven felüliek regisztrálhatnak! Természetesen mindkét konzol érintett, a következő oldalakon pedig a számotokra megfelelő kiválasztásával már le is adhatjátok a részvételi szándékotokat:

Jelentkezés a Playstation 4 selejtezőre

Jelentkezés az Xbox One selejtezőre

A versenyt Ultimate módban bonyolítják le, így saját csapattal kell rendelkezned a mérkőzések lebonyolításához. Nevezési korlát nincs, a meccseket pedig best-of-3 formátumban kell lejátszani a top16-ig, ami annyit tesz, hogy 2 győzelem kell a továbbjutáshoz minden egyes fordulóban. A Top16-tól Bo1-es rendszerben mennek már a helyosztók. A megszokottakhoz hasonlóan itt is kétszer 6 perces félidőket kell beállítani. Mindkét konzolról a legjobb 16 játékos biztosítja a helyét a PlayIT élő döntőjére.

A végső fináléban a 2 platform legjobbjai mérkőznek meg és közülük kerül ki az első helyezett. A PlayIT offline rendezvényére - mely hivatalos FUT versenyként van az EA-nél is számontartva - saját kontrollert lehet hozni. Ejtsünk még szót a nyereményekről, hiszen a presztízs mellett busás jutalom ütheti a legjobbak markát:

  • 1. helyezett: 150.000 Ft
  • 2. helyezett: 100.000 Ft
  • 3-4. helyezett: 25.000 Ft

Nincs más hátra, –a vb szenzációs találkozói előtt még van idő kézbe venni a kontrollert és megmutatni, hogy ki Magyarország legjobb FIFA játékosa!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!