Íme minden, amit eddig tudunk a FIFA 19-ről

Íme minden, amit eddig tudunk a FIFA 19-ről

Összeszedtük nektek a legérdekesebb információkat, valamint abból is szemezgettünk, hogy mit látnánk még szívesen az új játékban.

Ebben a cikkben megvitatjuk azt, hogy ki lehet az új FIFA borítóján, milyen játékbeli változtatásokat láthatunk esetleg, és természetesen a The Journey új évadjáról is ejtünk pár szót. 

Gabinho: Egy álom válna valóra, ha sikerülne a Top16 és ezzel kijutnék a vb döntőre

Hodi,TZeus | 18/05/25 11:45A hagyományos labdarúgással milyen viszonyt ápolsz? Gondoltad volna, hogy az otthoni Fifázás ekkora sikert hozhat? Magyar e-sport történelmi pillanat előtt áll a mindössze 17 éves Szirtesi "Gabinho" Gábor: a V4 Future Sports Festival FIFA18 versenyének győztese május 28-30. között, immáron az egész világ legjobb XBox játékosai ellen küzd meg Amszterdamban.

Kezdjük a legeslegfontosabb kérdéssel: mikor fog megjelenni a FIFA19? Az első gameplay-t nagy valószínűséggel az E3 előtti EA Play-en láthatjuk majd, a következő hónapban. Az egyik legfontosabb újítás persze az lehet, hogy sikerült-e az EA-nek megállapodnia az UEFA-val és a jövő évtől kezdve a FIFA-ban lesz-e BL és EL. Korábban egy itt dolgozó kommentátor már elszólta magát, miszerint szinte biztosra vehetjük, hogy a legrangosabb európai kupa a FIFA-ban lesz innentől kezdve. A következő nagy kérdőjel az lehet, hogy ki lesz a borítón. A legesélyesebb természetesen Cristiano Ronaldo, viszont meg nem erősített információk szerint, Harry Kane, Neymar és Mo Salah is versenyben van. Több, mint valószínű, hogy pontos információt erről, szintén az EA Play-en fogunk hallani.

Térjünk át egy kicsit a játékmenetre. Azt láthatjuk, hogy az EA egyre jobban nyit az e-sport felé, így a profi játékosok joggal félhetnek attól, hogy a gameplay nagyban fog változni. Gondoljunk csak arra, hogy a CSGO is azért ennyire nagyszerű, mert a játékmenet alapja szinte semmit sem változott az évek során. Reméljük, hogy a játék csak jobb lesz és nem fog nagyon drasztikusan változni, amivel jócskán megnehezíthetik a jelenlegi pro playerek dolgát. Elég frusztráló lehet az, hogyha már végre felveszed a játék ritmusát, kezded érezni, hogy mi hogyan is van, aztán a következő évre már teljesen más lesz ez az egész és egy új rendszerhez kell hozzászoknod. Reméljük az EA szem előtt tartja ezt. 

5 dolog, amit nem szerettünk a FIFA18-ban

Hodi | 18/05/13 12:17 Hamarosan itt a június, ami azt jelenti, hogy várhatóan érkezik a FIFA széria legújabb darabjának, a 19-nek a bejelentése, a nyár végével pedig lezárul a teljes FIFA18 éra és a következő játékba lépünk.

Beszéljünk egy kicsit a FIFA sztori módjáról a The Journey-ről. A második szezon sokkal jobb lett, sokkal testreszabhatóbb felületet kaptunk, kedvünkre alakíthattuk a karakterünket. Az első részben még csak a személyiségünket formálhattuk, viszont a FIFA18-ba már a karakter megjelenésébe is beleszólhattunk. Természetesen ez elég limitált volt, úgyhogy reménykedjünk benne, hogy az új játékban a FIFA még nagyobb szabad kezet biztosít majd számunkra. A sztoriban is várnánk egy nagyobb frissítést és itt leginkább arra gondolunk, hogy legyen különbség a személyiségek között. Gareth Walker és Hunter kapcsolata volt az egyik fő szál az idei játékban, úgyhogy reménykedjünk benne, hogy a FIFA nem fog megfeledkezni erről a következő széria készítése során. 

A sima karrier módról pedig csak annyit, hogy az idei egy tényleg új éra volt ennek a történetében, viszont ezek után még jobban csorogna a nyálunk, ha itt is nagyobb testreszabhatóságot kaphatnánk.

Ti milyen újításban reménykedtek az új FIFA-ban?

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!