Sosem lehet elég korán kezdeni a WoW-ot!

Sosem lehet elég korán kezdeni a WoW-ot!

Ha nem találsz egy jó DPS-t, csinálj egyet a játékon kívül.

Ritkán hallhatunk olyan aranyos sztorit, mint ami nemrég a WoW redditre került fel. Történt ugyanis, hogy egy Vanillaban megismerkedett házaspár, akik lassan tíz éve vannak együtt, elmentek egy Dungeon-re, ahova a lányukat is elvitték. Ez eddig egy szokásosnak mondható családi szórakozás lenne, de érdemes megemlíteni, hogy a lány még csak négy éves, a BM Hunterevel mégis top DPS-elt a run alatt.

Pokie, a BM Hunter akcióban

Amellett, hogy beillesztjük ide a szokásos viccet, hogy mennyire egyszerű a BM Hunter és a WoW, érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen jól kezelik a technológiát már a legkisebb gyerekek is. A kislány édesanyja rengeteg kérdésre válaszolt, amiből kiderült, hogy csak a spellek elhelyezésében segítettek neki, ami három helyet foglal az action barján, míg az összes többi hely mountokkal, petekkel és játékokkal van tele rakva. Ehhez képest mégis neki sikerült a legnagyobb DPS-t elérni a Dungeon során. Ezenkívül az anyuka elmondta azt is, hogy nem ők kényszerítették a játékba, és nem is a WoW tetszik neki igazán, csak a családjával szeretne együtt lenni még a játékokon belül is.

Emellett megkérdezték tőlük, hogy hogyan akadályozzak meg azt, hogy a kislány olyan dolgokat lásson a chaten, ami nem neki való. A válasz igen egyszerű volt: nem is veszi észre őket, mivel még nem tud olvasni. Ilyenkor gondolkozik el az ember, hogy hányszor játszhatott esetleg kisgyerekkel élete során. Így néha érdemes felnőttnek maradni és nem leordibálni őket ha valamit elrontanak, –hiszen ki tudja, hogy éppen milyen személy ül a képernyő másik oldalán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!