A TV-s kupán játszik először a Honvéd Pro Clubs csapata

A TV-s kupán játszik először a Honvéd Pro Clubs csapata

Egy hét elteltével újabb három csapat mérkőzik meg a legjobb négybe kerülésért.

Meglepetést nem, de szép gólokat hozott az egy héttel ezelőtti I. DIGI eSport FIFA Pro Clubs Kupa A csoportja. Ma este folytatódik a viadal: a B jelű trióban három együttes küzdhet meg a két továbbjutást jelentő helyekért. A megszokott időben, azaz 20.30-tól az Újpest, a Budapesti Honvéd és a Puskás Akadémia együttesei mutatkoznak be. Az első két helyezett kvalifikálja magát az elődöntőbe, az utolsó pedig értelemszerűen búcsúzik a tornától.

A Puskás Akadémia az új évadot már az első osztályban kezdte meg a Hungarian Pro Clubsban, hiszen rögtön feljutottak, míg az újonc Újpest a HPCL másodosztályában remekel a legújabb szezonban. A Honvéd elsőként a DIGI Kupán mutatja be a Pro Clubs csapatát, az ő teljesítményük egyelőre így mindenki előtt kérdéses, ezzel pedig meglephetik a mezőnyt.

A ma esti menetrend:

  • 20:30 Puskás Akadémia - Honvéd
  • 21:00 Honvéd - Újpest
  • 21:30 Újpest - Puskás Akadémia

A mérkőzések befejeztével ki is alakul az elődöntők párosítása, hiszen az A csoport győztese a B csoport másodikjával, illetve a B trió nyertese az A trió másodikjával játszik majd. A találkozókat a DIGI eSport twitch csatornáján követhetitek ma este:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!