Itt a frissítés utána aduász, a Valkyrie bait

Itt a frissítés utána aduász, a Valkyrie bait

A frissítés óta Valkyrie borzasztó erős, a köré épülő paklik pedig egyre népszerűbbek!

A június negyedikei frissítés során a sokak által kedvelt harcosnő nem kis buffot kapott: bíróképességét 7%-kal növelték, sőt, első támadásait gyorsabban tudja az ellenséges egységekbe csapni, mint a többit! Ezért, –ahogy az borítékolható volt–, elkezdtek gyülekezni a Valkyrie köré épülő deckek, amelyből egyet ma el is hoztunk nektek!

A pakli, ahogyan azt már az előbb is megemlítettük, a négy elixíres közelharcos, Valkyrie köré épül, aki képességénél fogva (pörgő támadásokkal rendelkezik), nagyon jó a bait paklik, illetve a Graveyardok ellen. Az itt bemutatott deck továbbá igen hasznos védekezés szempontjából is: nemcsak a Valkyrie-vel, még egy Tesla-val is rendelkezik. Ha szeretnétek a maximumra pörgetni a pakli erőforrásait, akkor fontos megjegyeznetek, hogy ha ellenfeleteknek nincsen olyan kártyája, amit ki lehetne csalni tőle, például egy Log, akkor a folyamatos védekezésre kell beállni, és amikor lehetőséged nyílik rá, akkor lehet megpróbálkozni a támadással. Fontos még, hogy folyamatosan figyelj arra, mennyire játszol agresszíven: előfordulhatnak olyan esetek is, amikor kidobsz néhány elixírt a túlzott bátorságod miatt.

Statisztika

Fontos kártyák

Princess

A Princess borzasztóan fontos kártya, és –ahogyan legtöbb bait pakli esetében– itt is az a cél, hogy maximalizáld az értékét. Ezt legkönnyebben úgy tudod elérni, hogy ha folyamatosan véded a leányzót más kártyák segítségével, azonban itt sem szabad túl sok mindent belefektetni a helyzetbe. Főleg akkor nem, hogy ha a hídhoz közel rakod le a hercegnőt.

Goblin Barrel

Ha ellenfelednek nincsen Logja, akkor könnyebb helyzetben vagy: a Barrelt toronyra kell dobnod, hogy minél több sebzést tudj neki okozni. Ha azonban valamivel tudja counterelni a kis Goblinokat, akkor a Rocketet és a Princesst használva kell elérned ezt a hatást, ami kicsit drágább, mint a három elixíres Goblin Barrel.

Rocket

A Three Musketeers ellen sose felejtsd el használni ezt a kártyát.

Tesla

A Tesla egy nagyon jó defenzív építmény, de fontos megjegyezni, hogy amikor nem támad, akkor rejtett üzemmódba kapcsol, ezért közelebb kell pakolni az átlagosnál ahhoz a tornyodhoz, amelyet meg akarsz védeni. Könnyedén kivégzi akár egy lövéssel a kisebb minionokat, így gyorsan megoldódhatnak vele akár a legnehezebb helyzetek is.

Valkyrie

A pakli lényege egyfajta mini tankként szolgál a játék során, akinek a sebzésére sem lehet panasz. A tank jellege itt azt jelenti, hogy mindig elöl kell haladjon a többi lerakott lényhez képest, hogy meg tudja védeni őket.

Játékmenet

A játék korai szakasza

A legjobb nyitó mozzanat ebben az esetben talán egy korai Goblin Barrel lehet, amellyel megpróbálhatod kicsalni ellenfeled egyik kezében lévő counterét. Ha ez a küldetésed sikerrel jár, akkor legalább tudni fogod, hogy counterre is kell számítanod, és nem játszatod ki meggondolatlanul a Goblinokat. Az első fél percben főként arra kell koncentrálnotok, hogy milyen deckel játszik ellenfeletek. Ilyenkor próbáljátok megérteni a mechanikákat, amiket az összecsapások során alkalmaz. Miután ezt a feladatot is kipipáltátok, már csak annyi a dolgotok, hogy újra megkeressétek a decketekben Goblin Barrelt és folyamatosan sebezve az ellenfél tornyait próbáljatok életben maradni.

A játék kései szakasza

A játék kései szakaszában (olyan 1000 életerő körül) az egyik legegyszerűbb megoldás, ha folyamatosan forgatod a kártyákat és keresed az újabbnál-újabb rakétákat, ugyanis ettől a ponttól már csak velük is meg lehet nyerni a játékot, ha ügyes vagy. A már jól megszokott mechanikák azonban itt is működnek: ha ellenfeled az egyik ösvényen egy erős tankot játszik, akkor kezd el tolni a másikat a Valkyrie-vel, Goblin Ganggel, és természetesen a toronyra szánt Goblin Barrellel.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!