TCE HoTS Invitational - már pörög a meghívásos magyar torna!

TCE HoTS Invitational - már pörög a meghívásos magyar torna!

Titáni küzdelmekre számíthatunk a magyarok legjobbjaival!

A Titanium Cloud eSports menedzsmentje úgy döntött, hogy még jobban beállnak a Heroes of The Storm mögé, ami nem véletlen, hiszen jelenleg is Magyarország legjobb felállása található meg náluk. A szervezők 8 csapatot hívtak meg, hogy részt vegyenek az online ligában, aminek célja a közösség építése, és a magyar félprofi játékosok előtérbe helyezése. De hogy pontos legyen a definíció, magáról a hivatalos TCE oldalról fogok idézni: 

Szeretnénk még több aktivitást vinni a magyar Heroes of the Storm közösségbe. Így a Rising Challenge-ek közti időt kitötlve szeretnénk évi minimum kétszer, de akár háromszor megrendezni ezt bajnokságot. Amellett hogy a csapatok tudnak versengeni a helyezésekért, pontokért, tárgyi nyereményeket is zsebre vághatnak. Továbbá a csapatok, és tagjaik kisebb reklámra is szert tehetnek, hiszen a stream napokon képernyőre kerülhetnek, illetve interjúkat is készítünk velük, ezzel is népszerűsítve a hazai HotS közösséget, és annak szerelmeseit

Felmerült bennünk néhány dolog, ezért megkerestük a főszervezőket, akik készséggel válaszoltak kérdéseinkre.

A ligában résztvevő csapatok. Forrásk: hots.tceesports.com

A bemutatkozó szövegben említitek, hogy szeretnétek fellendíteni a magyar HoTS közösséget. Az meghívásos versenyre viszont csak 8 csapat fért be, egy nyílt versenyre ez inkább igaz lenne.

Mivel ez az első komolyabb kupa/bajnokság amit szervezünk, úgy gondoltuk érdemesebb kisebb létszámban gondolkodni, és a játékosoktól, közösségtől kapott visszajelzéseket, ötletek a későbbiekben kamatoztatni.

Látható a menetrend, ezzel együtt pedig, hogy ki kivel fog játszani, amit majd streamen is lehet követni. Saját platformon, saját kommentátorral fogtok dolgozni, vagy esetleg kooperáltok majd másokkal is, például Westennel.

Már a bajnokság szervezésekor felvettük a kapcsolatot a hazai HotS közösség atyjával, Aranyi "Westen" Tamás-al aki örült a megkeresésnek, és el is fogadta azt. Így a fő stream-ek az ő saját csatornáján fognak folyni, viszont mivel időhiányban szenved több mint valoszínű, hogy saját platformunkon is élő adásra kerül néhány mérkőzés.

Forrás: hots.tceesports.com

A Titanium Cloud e-Sports-nak van jelenleg a legerősebb csapata, ennek ellenére sokunkban megszólalhat a kisördög, hogy ha a saját menedzsmentünk szervez egy versenyt, akkor nem juthatnak-e bármilyen előnyhöz a srácok?

Mint minden más csapatra, saját játékosainkra is ugyan azon szabályok vonatkoznak. Nincs kivétel, ezen szabályok alól senki sem bújhat ki. Csak a fair play!

Azt is említitek, hogy reklámra, pontokra, és tárgy nyereményekre is szert tehetnek a legjobbak. Utóbbi konkretizálnátok? Pontosan milyen nyereményre számíthatnak a játékosok?

Az első három helyezett csapat tagjai részesülnek majd tárgyi nyereményben. Azt hogy pontosan mit nyerhetnek majd, azt a bajnokság folyamán fogjuk publikálni. De perifériákra, kedvezményes kuponokra az eMakitól, és az OXXO-tól energiaital csomagokra számíthatunk majd. Ezek mellett lehetőség lesz clipek beküldésére is amelyek tartalmazzák egy adott játékos legjobb, legszebb megmozdulását, és a közönség megszavazza a bajnokság MVP játékosát, aki egy külön díjazásban részesül majd.

Milyen további terveitek vannak még, akár a csapatok bővítésével, akár versenyszervezéssel? Terveztek-e például már a jelenlegi ligával egy offline döntőt összehozni, ahogy az a Rising Challenge-n is volt.

Egyelőre nem tervezzük offline-ra vinni, inkább csak egy több sorozatos online bajnokságban gondolkodunk, amit mindig feldobunk valami újdonsággal, mert ötlet az akad mindig. Természetesen célunk a jövőben bővíteni a bajnokságot, így a következőkre nyílt selejtezőkkel szeretnénk lehetőséget adni további feltörekvő, aktív játékosoknak.

Jó látni egy újabb magyar szerveződést, s reméljük, hogy minden félnek kamatozó lesz az együttműködés! A következő mérkőzés ma este 7 órától lesz a Chromiehaters és a Team Space között, és amennyiben lesz közvetítés, úgy az alábbi csatornán éritek majd el! 

Nézd meg WestenOfficial élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!