Kire is szavazz a Hearthstone Global Games magyar jelöltjei közül?

Kire is szavazz a Hearthstone Global Games magyar jelöltjei közül?

8 jelölt, 3 hely, egy cél! Exigo társakat keres maga mellé a magyar csapatba! De kikre is lehet szavazni?

A Hearthstone Championship Tour legjobb magyar pontgyűjtői várják a szavazatotokat, amelyek segítenek nekik bejutni a Hearthstone Global Games magyar csapatába! De kik is a magyar csapat versenyzői?


Elöljáróban fontos kiemelni, hogy aki a jövőre nézve érzi a motivációt magában és részletesebben érdeklődik a HCT-vel kapcsolatban (hogy működik az egész pontgyűjtő rendszer, mire kapnak pontokat a játékosok és miért gyűjtik ennyire a játékosok ezeket a pontokat),– zoknak ajánlunk egy angol nyelvű cikket, amiben minden fontos információ benne van.
Röviden csak annyit, hogy magas legendhelyezésekért és a kijelölt versenyeken elért jó szereplésért kapnak pontokat a játékosok, amik alapján indulhatnak a világbajnoki selejtezőkön, – és így kerültek be a HGG jelöltek közé is!


De mi is az a Hearthstone Global Games?

Egy, az egész világra kiterjedő, nemzetek közötti csapatverseny; több héten keresztül zajlik az értékes nyereményekért, és az örök dicsőségért. Minden országban a legtöbb HCT ponttal rendelkező lesz az Anchor, aki biztosan a csapat tagja, a maradék három helyre, a pontlistában az Anchort követő 8 játékos pályázhat. A 8 jelöltből a számodra szimpatikusra itt tudsz voksolni.

Tavaly a magyar csapat így állt fel: Anchor: exigo, további beszavazott játékosok: PenhaDani, Exair, ChaiNCalleR.

Idén az alábbi játékosokból kerül ki a magyar csapat.

Anchor: exigo, 19 HCT pont (Friss MondoCon győztes, a hazai HS legtöbb eredménnyel rendelkező versenyzője)

Jelöltek:

zridex, 12 HCT pont (ZYLEX Esports tagja, szinte mindig top 100-200 körül van hó végén, több nemzetközi versenyen is feltűnt már)

SteveFrench, 12 HCT pont (ZYLEX Esports tagja, nagy grinder ő is, számos versenyen indul, többnyire jó eredményekkel zár)

CheeseHead, 12 HCT pont (MondoCon győztes, számos high legend eredménnyel zárt, aktívan versenyez hazai és nemzetközi szinten)

Wuncler, 11 HCT pont (LvL Up Esport tagja, számos hazai versenyen diadalmaskodott és nemzetközi szinten is szép helyezéseket ért el)

gété, 9 HCT pont (rengeteg legend meccset vív meg minden hónapban, Esport1 Winter Cup 2. helyezettje)

Diaz, 9 HCT pont (több szerveren is legendben szerzi a pontokat, hazai versenyeken mindig találkozhatunk a nevével)

PenhaDani, 9 HCT pont (ZYLEX Esports tagja, legnépszerűbb hazai HS versenyjátékos, rengeteg magyar verseny győztese, nemzetközi porondon is próbálgatja magát sikerekkel)

mcsongi92, 8 HCT pont (volt az elmúlt időszakban legend 1 is, de hó végén nem sikerült megtartania; sokszoros legend játékos)

Tavaly Csehország válogatottja nyerte meg a versenyt, szurkoljunk közösen, hogy idén a magyar fiúk diadalmaskodjanak!

A szavazást június 12-ig tehetitek meg, és ne felejtsétek el, hogy ingyen Witchwood paklit kaptok, ha leadtátok a voksotokat!

Ti kire fogtok szavazni, vagy kire adtátok már le a voksotokat?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!