Egy rajongó összegyűjtötte a WoW történetének összes darabját

Ezután pedig még kronológia sorrendbe is állította, így akár az elejétől a végéig megismerhetjük a történetet.

A WoW története sokszor nagyon kesze-kusza, hiszen rengeteg könyv, játék, manga, videó vagy éppen képregény került már ki, amik mind-mind a történetet mesélik el vagy éppen kiegészítik az addig elhangzottakat. Az egyértelmű, hogy legelőször a novellákkal illik kezdeni, ahogy erre a címben említett rajongó is felhívja a figyelmünket, hiszen onnan érthetjük meg leginkább, hogy mi is történt. De ha szépen sorban akarunk haladni és egy könyv után videóban néznék meg egy részt, majd végigjátszanánk a Warcraft 3-at, akkor ez a gyűjtemény bőven a hasznunkra válhat:

World of Warcraft Books in Reading & Chronological Order - Full Lore Collection 2018

Tip: If you want to join the discussion and comment, share your feedback and / or opinion, and/or share how you like the warcraft books feel free to join the same Forums post discussion by clicking on the Blue Text above. Some "words of efficiency" before we start...

Ezen az oldalon egészen a világ kezdetétől a BfA-ig szerepel az összes kiadvány, ami a történet valamelyik részét elmeséli. Nem egy esti olvasmány az biztos, hiszen összesen 146 könyvről, játékról vagy éppen videóról van szó, így annak fel kell kötnie a gatyát, aki szeretné az elejétől a végéig megérteni azt a történetet, amibe néha már a készítők is belebonyolódnak. Ezen nem segített az időutazás sem, de ezt inkább meg se említsük. Jó szórakozást hozzá annak is, aki most kezdi és annak is, aki már kívülről fújja szinte az egészet, de egy-egy dolog kimaradt, amit most elolvashat vagy megnézhet. Ezenfelül érdemes megköszönnünk Umrennek is, aki körülbelül 50 órát töltött el ezzel a listával, mire végre kész lett.

Emellett pedig, akik nem tudnak angolul vagy csak inkább magyarul olvasnák el a lore nagy részét, annak EZT az oldalt tudjuk ajánlani, ahol remek fordításokat találhattok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!