Végre befejeződhet a Tess Greymane körüli vita!

Végre befejeződhet a Tess Greymane körüli vita!

Elérkezett a hivatalos lezárás: a Blizzard publikus nyilatkozatával oldotta meg a Tess Greymane ügyet!

Üdvözlet mindenkinek! Végre a már oly sokak által várt nap is elérkezett: a Blizzard alig pár órája hivatalos nyilatkozatában osztotta meg velünk, hogy mi is lesz Tess Greymane további sorsa. A döntést a játékosok többsége örömmel, megnyugvással fogadta, –de voltak azért olyanok is, akik nem értettek egyet a fejlesztői csapat végső döntésével. Természetesen nemcsak ezt az egy problémát címezték meg bejegyzésükben: a mostanában kialakult parázsvitán kívül megtudhattuk még, hogy mi lesz a Shudderwock és Lynessa Sunsorrow sorsa. Sőt, a HTC Seoul kapcsán is kaptunk egy-két információ morzsát.

Tess Greymane - a végső döntés

Miután hallottuk visszajelzéseiteket a változtatásokkal kapcsolatban, megfontoltuk, hogy Tess-t teljes Arcane Dust értékéért vissza lehessen váltani. Azonban kaptunk olyan megkereséseket is, amelyben a játékosok leírták, hogy mennyire szerették a lap régebbi mechanikáját. Ezért ebben az esetben mind egyetértettünk abban, hogy megéri a konzisztencia feláldozását az, hogy Tess újra mókás legyen... Ezért VISSZAFORDÍTJUK azokat a változtatásokat, amelyek Tess Greymane Battlecry-át érintik, így az folytatódni fog abban az esetben is, ha elpusztítják, vagy Silencet kap, esetleg más módon távolítják el a pástról."

Shudderwock és Lynessa Sunsorrow

...Lynessa Sunsorrow-nak sosem lett volna szabad abban a sorrendben fejlődnie, mint ahogyan azt most teszi, így hamarosan ez a bugfix is megtörténik majd. Továbbá felhasználható effektjeinek számát 30-ra csökkentjük, ezzel is védve azokat a játékosokat, akiknek esetleg rossz élménye kötődik az ellene való játékhoz. De Shudderwock sem maradhat érintetlenül: a nem olyan régen lecsökkentett maximum kijátszható Battlecry-át megemeljük, 20-ról 30-ra."

A HTC Seoul és a Guest Druid esete

Végül, de nem utolsó sorban: a nyilatkozatban kitértek a seoul-i verseny esetére is, ahol összesen 15 játékos szeretett volna Quest Druid paklival megmérkőzni. A probléma megoldása szerencsére itt is a versenyzőknek kedvezett: azoknak a játékosoknak, akik ezzel a deckkel készültek megmérkőzni, lehetőségük nyílik újra benyújtani paklijukat ha szeretnének különböző változásokat eszközölni benne.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!